Horoscop 18 septembrie 2020. Zodia care nu așteaptă weekendul de teama singurătății

Horoscop 18 septembrie 2020. Zodia care nu așteaptă weekendul de teama singurătății

Horoscop 18 septembrie 2020. Deși astrologii nu au căzut de acord asupra pandemiei, unele zodii au fost extrem de afectate de perioada restricțiilor. Sunt persoane care nu și-au revenit… Care este zodia care nu așteaptă weekendul de teama singurătății?

Horoscop 18 septembrie. BERBEC

Activitatea profesională merge ca pe roate. Sunteți plin de încredere, aveți putere și energie cum n-ați mai avut demult. Sectorul carierei este atu-ul vostru toamna aceasta.

Horoscop 18 septembrie. TAUR

Dacă ai ceva bani puși deoparte, astăzi pui pe listă câteva posibile investiții. E ziua numărării banilor. Dacă nu ai economisit nimic, tocmai te-ai hotărât să-ți faci o pușculiță.

Horoscop 18 septembrie. GEMENI

Emani bună dispoziție și energie pozitivă iar cei din jur simt asta și nu se dezlipesc de tine. Optimismul tău vine ca un rezultat al unor încercări pe care le-ai depășit cu greu.

Horoscop 18 septembrie. RAC

Cu soarele în Fecioară, ziua de azi îți aduce multă sfială și introspecție. Dacă te întrebi de ce nu reușești să ajungi acolo unde îți dorești, ei bine, te-ai grăbit atunci când nu era cazul.

Horoscop 18 septembrie. LEU

Ai plătit un preț mult prea scump pentru succesul efemer de care te bucuri azi. O să realizezi că nu trebuia să consumi atât efort și energie pentru un proiect atât de neînsemnat.

Horoscop 18 septembrie. FECIOARA

Se va întâmpla un eveniment ciudat astăzi legat de latura sentimentală. S-ar putea să vărsați și niște lacrimi din cauza unei suferințe amoroase.

Horoscop 18 septembrie. BALANȚĂ

Te simți copleșit de atâta muncă și responsabilitate. Simți că tragi singur(ă) la o căruță destul de greu de dus. În felul ăsta. nu ajungi nicăieri.

Horoscop 18 septembrie. SCORPION

Primești o veste pe care o aștepți de ceva vreme, doar că s-ar putea să nu fie cea mai bună veste pe care ai primit-o în ultima perioadă. Te face să te simți tare ciudat.

Horoscop 18 septembrie. SĂGETĂTOR

Astăzi deranjezi pe cineva atât de rău încât pur și simplu îi strici ziua. S-ar putea nici să nu realizezi ce faci. Ai grijă ce vorbești și ce reproșuri spui astăzi…

Horoscop 18 septembrie. CAPRICORN

Trecutul nu-ți dă pace și te zbuciumă. Detașează-te de tot ce s-a încheiat în viața ta pentru că nu vei putea merge înainte dacă ești cu privirea înapoi.

Horoscop 18 septembrie. VĂRSĂTOR

Astăzi nu te simți în siguranță. Este un sentiment care îți creează mult disconfort ceea ce face ca ziua de azi să fie o adevărată provocare.

Horoscop 18 septembrie. PEȘTI

Nu ai chef efectiv de nimic astăzi, ba te simți extenuat, ba plictisit. Probabil începi să conștientizezi faptul că vara s-a încheiat.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop