Horoscop 18 noiembrie. Avertisment pentru zodiile de foc: ulciorul nu merge de multe ori la apă

Horoscop 18 noiembrie. Rutina începe să-și spună cuvântul… Nativii unor zodii anume nu fac față deloc bine monotoniei din cuplu. Dar nu merită să riști stabilitatea cuplului pentru distracții fără valoare.

Horoscop 18 noiembrie, BERBEC

Dacă în trecut ai reușit să convingi auditoriul, format din familie, prieteni, colegi de muncă, colege de birou, vecini sau călătorii din stația de autobuz de intențiile tale, ei bine, lucrul acesta nu se va mai întâmpla. Ți se vor cere lămuriri suplimentare și argumente solide. Puterea de manipulare are o limită.

Horoscop 18 noiembrie, TAUR

Viața ta în ultimul timp trece printr-un tăvălug de emoții. Cu suișuri și coborâșuri, ca și cum cineva stă la butoane și vrea să vadă cum faci față situațiilor de tot felul. Nu uita: tot ceea ce trăiești, sunt lecții.

Horoscop 18 noiembrie, GEMENI

Nu ești neapărat o persoană care se identifică până la sacrificiu cu viața profesională. Ești mai degrabă un om al aventurilor, al trăirilor, al experiențelor de tot felul. Astăzi mergi pe cartea trăirilor din plin a tuturor emoțiilor.

Horoscop 18 noiembrie, RAC

Amâni la nesfârșit un deznodământ. Astăzi prinzi curaj să faci ceea ce trebuie să faci, așa că profită de conjuncțiile astrale și ia taurul de coarne. Șansele sunt mici ca o astfel de zi să se repete în viitorul apropiat.

Horoscop 18 noiembrie, LEU

Te simți singur(ă) și părăsit(ă) de toată lumea. Astăzi dai vina pe toți pentru situația în care te afli, chiar dacă e totul în mintea ta. În plus, te-ai obișnuit să ți se dea dreptate mereu, ceea ce astăzi, acest lucru, nu se va întâmpla.

Horoscop 18 noiembrie, FECIOARĂ

Luna aceasta lucrurile îți ies de minune în comparație cu dezastrul din octombrie. Ziua de 18 noiembrie este o zi bună pentru reușitele mărunte de la job, dar importante pentru a-ți reda încrederea în tine.

Horoscop 18 noiembrie, BALANȚĂ

Dacă iubitul sau partenerul tău a fost destul de greu de mulțumit și arțăgos în ultima vreme, o parte din vină o ai și tu. Nu ai mai comunicat, te-ai închis în tine, ai secrete, îl ții la distanță și nu ești o persoană agreabilă. Cumva, astăzi, reușești să te vezi ca-ntr-o oglindă. Revizuiește-ți atitudinea.

Horoscop 18 noiembrie, SCORPION

E zi de cumpărat ceva nou, fie pentru garderobă, fie pentru casă, dar cert e că astăzi vei cheltui bani. Sfatul astrologilor nu este să fii cumpătat(ă) ci să fii atent(ă) la ofertele de pe piață. Poți găsi ceva ce cauți demult.

Horoscop 18 noiembrie, SĂGETĂTOR

Încerci din răsputeri să convingi pe cineva de bunele tale intenții, asta după ce l-ai dezamăgit cumplit. Lasă timpul să treacă și să vindece rănile și nu insista să demonstrezi că albul e negru că nu vei reuși.

Horoscop 18 noiembrie, CAPRICORN

Te simți deznădăjduit(ă) dar fără vreun fundament real. Este pur și simplu o stare trecătoare, astăzi mercur retrograd te va influența în mare măsură. Nu o lua ca pe un mare dezastru, ca e doar o zi… săptămâna are multe surprize pentru tine.

Horoscop 18 noiembrie, VĂRSĂTOR

Cumva nu reușești să te bucuri de rezultatele muncii tale. Te simți precum Sisif, că tragi căruța în zadar… Ai impresia că nu te concentrezi suficient, că nu iese nimic din mâinile tale, că nu faci bine ceea ce faci. Este o greșeală teribilă. Revizuiește-ți comportamentul.

Horoscop 18 noiembrie, PEȘTI

Astăzi ai motivația necesară de a schimba lucrurile care te deranjează. Astăzi, mai mult ca oricând ai argumente, ești vocal(ă), îți susții punctul de vedere cu curaj și ești credibil(ă). Ai încredere în forțele tale!

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop