Horoscop 18 ianuarie. Zodia care va fi tentată să mintă o persoană apropiată

Horoscop 18 ianuarie. Ziua de azi stă sub semnul conflictelor interioare, al sentimentului de nemulțumire sau neîmplinire pentru mai multe zodii. Nativii dintr-o zodie vor fi tentați să mintă pe cineva foarte apropiat pentru a-și ascunde suferința.

BERBEC

Oricât de mult v-ați străduit, în ultima vreme, să gândiți pozitiv și să găsiți părțile pozitive ale situațiilor nefericite din viața voastră, azi parcă nu vă mai mențineți pe linia de plutire. Percepeți totul ca pe o luptă interioară, iar azi pare că vă pierdeți energia necesară continuării acestei lupte. Nu uitați că puterea este în voi, nu în afara voastră. Poate aveți o zi proastă, dar aveți toată încrederea că mâine va răsări soarele, care vă va încărca cu energia de care aveți nevoie.

TAUR

Există o mare discrepanță între ce (vă) spuneți și ce faceți. Sunt multe situații în care nu acționați în acord cu gândurile voastre. Teoretic, știți ce ar trebui să faceți ca să vă fie bine. Practic, vă temeți prea tare de schimbare și preferați să rămâneți în zona de confort.

GEMENI

Aveți, astăzi, o atitudine extrem de pozitivă, molipsitoare pentru cei din jur. E fix ceea ce trebuie pentru o zi de weekend. Profitați și ieșiți în natură, încărcați-vă plămânii cu aer curat. Nu ați mai făcut-o de ceva vreme, iar organismul și psihicul vostru au nevoie mare de natură.

RAC

Azi, sunteți mai pesimişti decât vă stă în obicei, dar vă puteți schimba starea de spirit dacă veți interacționa cu persoane pozitive. E weekend, probabil că și cunoscuții voștri sunt liberi, așa că mobilizați-vă și dați-le o întâlnire. În oraș sau la voi acasă. Ziua se poate încheia frumos, în ciuda faptului că nu a început la fel.

LEU

Atmosfera apăsătoare va provoca iritare şi nemulţumire pentru voi. Sunt posibile conflicte, disensiuni majore cu rudele sau chiar cu partenerul de viață. Abia în a doua parte a zilei se liniştesc apele și, odată cu ele, și furtunile voastre emoționale.

FECIOARĂ

Există un echilibru pe care ar fi de preferat să-l mențineți în orice acţiune pe care o întreprindeți azi, iar dacă îl găsiți, toate vor merge ca pe roate. Încercați să nu abuzați de nimic, să nu faceți excese de niciun fel. Puteți reuși să vă înțelegeți perfect cu cei din jur dacă renunțați la orgoliu.

BALANȚĂ

Azi este o zi favorbailă găsirii liniștii interioare. Aveți mare nevoie de ea după ultimele evenimente tensionate din viața voastră. Puteți face asta prin odihnă și prin meditație. Găsiți o mulțime de exerciții de meditație pe YouTube, care vă vor ajuta să vă reconectați la sinele vostru.

SCORPION

Ziua de azi vă prinde cu multe pe cap şi cu nevoia de a rezolva totul cât mai repede. Bine ar fi să nu vă bazați prea mult pe ajutorul celor din jur. S-ar putea să vă încurce mai mult decât să vă ajute. Mobilizați-vă și organizați-vă singuri. Contextul astral vă este favorabil.

SĂGETĂTOR

În ultima vreme, ați fost copleșiți de tot felul de nemulțumiri. Sunteți într-o permanentă stare de nefericire față de viață și față de lume. Mai rău decât acest lucru, însă, este faptul că v-ați închis în voi și refuzați să interacționați. Nici măcar față de cei care vă sunt foarte apropiați nu manifestați deschidere. Azi sunteți tentați să îi serviți niște minciuni gogonate unei persoane foarte apropiate, care ține mult la voi, doar pentru a nu vă întâlni cu ea și a nu fi puși în situația de a-i povesti lucruri din viața voastră. Asta ar fi o mare greșeală, căci persoana respectivă este foarte probabil să vă furnizeze soluții la problemele voastre sau măcar să vă prezinte alte perspective ale problemelor voastre, care să vă ajute să găsiți voi singuri soluții.

CAPRICORN 

Ați jignit o persoană care v-a fost apropiată într-o perioadă a vieții voastre și, deși știți că ar trebui să vă cereți iertare, sunteți prea orgolioși s-o faceți. Gândiți-vă bine! Nu reprezintă chiar nimic pentru voi acea persoană? Nu ați vrea să o știți și pe mai departe alături de voi? Dacă răspunsul vostru la aceste întrebări e BA DA, atunci călcați-vă pe orgoliu și cereți-i iertare. Nu e nimic rușinos în asta. Toți o facem de-a lungul vieții.

VĂRSĂTOR

În ultima vreme, ați avut un sentiment copleșitor de neîmplinire. Nu v-ați putut bucura de ceea ce aveți, și aveți multe. V-ați concentrat doar pe lipsuri. Soluția este una simplă, dar trebuie să o și puneți în practică. Practicați recunoștința și, astfel, veți reuși să vă mutați focusul de pe ce nu aveși pe ceea ce aveți. Treceți în revistă lucrurile pe are le aveți și duceți-vă în trecut, în momentul în care nu le aveați și vi le doreați. Ce emoții vă trezesc aceste amintiri?

PEȘTI

Azi, aveți șansa de a evolua cu ajutorul prietenilor, să vă îmbogățiți cercul de cunoștințe cu persoane înțelepte de la care veți avea ce învăța. Atenție, însă, există și riscul de a fi răniți de unii prieteni!

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop