Horoscop 18 ianuarie, urmează o Lună Plină care aduce emoții și eliberări de greșelile din trecut

Horoscop 18 ianuarie: se clarifică unele situații, se depășesc unele probleme, se uită ce-a fost greu și urât.

BERBEC

Motive de sărbătorit, se întâmplă ceva bun la voi în familie. Ceva personal merge foarte bine, vă bucurați realmente de ce se întâmplă. Lângă voi sunt oameni care vă iubesc și vă susțin. Aveți motive de bucurie și fericire.

TAUR

Vă tentează să faceți o investiție, vreți să cumpărați ceva important: casă, mobilă, o schimbare de domiciliu? Vreți să schimbați decorul. Puneți la cale o strategie financiară. Ați muncit mult pentru acest vis.

GEMENI

Este cineva lângă voi care vă manipulează, vă duce de nas, sunteți vulnerabili emoțional/financiar. Este un om care obține tot ce-și propune, are o atitudine autoritară și vă domină. Mare grijă cu cine intrați în legătură astăzi…

RAC

Momentul vostru de succes deplin, este singură Luna Plină din an la voi în zodie. Sunt multe ispite în jurul vostru, luați o decizie importantă, va fi și un moment de clarificare, vedeți bine lucrurile din jur. E ca și cum ați avea propriul GPS…

LEU

Suspiciuni mai vechi pe care le aveți de ceva vreme, aveți niște dubii despre ceva. Detaliile care au ieșit la iveală v-au pus pe gânduri, vedeți ceea ce nu se vedea, aveți încredere în vise, intuiții, premoniții. Este ceva acolo…

FECIOARA

Treceți ba prin rece, ba prin cald, sunteți în fața unei alegeri greu de luat, inima vă spune ceva, mintea altceva, s-ar putea să fiți influențați de o lecție a trecutului pe care nu vreți să o repetați.

BALANȚA

Un plan profesional foarte bine aspectat, aveți parte de un succes important în carieră. Ați fost serios și ați mers mai departe pe drumul vostru și acum, iată, vedeți rezultatele.

SCORPION

Judecați pe cineva pentru un comportament cu care nu sunteți de acord, îi puneți o etichetă. Sunteți destul de aspru și rău astăzi, nu menajați pe nimeni.

SĂGETĂTORUL

Nu vă ies calculele, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Vă deranjează că lucrurile nu au ieșit așa cum ați sperat. Luna Plină vă zădărnicește niște planuri.

CAPRICORN

O zi bună pentru aranjat lucrurile în casă, pentru așezat totul la locul lor. Faceți ordine în sertare, la birou, acasă, în dulapuri. Vă relaxează și vă mută gândul de la perioada stresantă care s-a încheiat.

VĂRSĂTOR

Cunoașteți pe cineva, chiar dacă, poate nu ieșiți din casă sau din birou. Poate să apară acel cineva din rețelele de socializare, mailuri, primiți o veste, un mesaj de la această persoană.

PEȘTI

Luna Plină care o vină le va duce un plus de înțelepciune Peștilor. Stați și vă gândiți îndelung la ceva ce v-ați grăbit să faceți. V-ați aruncat în trecut cu capul înainte, si abia acum vedeți dezastrul făcut.

Citeste și:

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop