Horoscop 18 decembrie. În viața acestei zodii începe o nouă etapă

Horoscop 18 decembrie. Este o zi importantă pentru nativii din mai multe semne zodiacale. Pentru unii, ziua de azi aduce un nou început, pentru alții – o reevaluare a situațiilor prin care au trecut în ultimele luni și o conștientizare a lecțiilor de viață pe care le-au avut de învățat. În viața unei zodii, începe o nouă etapă.

BERBEC

E ziua în care începeți să trageți linii și să vedeți cu ce v-ați ales din acest an. Probabil veți constata că sfârșitul anului vă găsește destul de schimbați. Apoi, veți rememora toate lecțiile cu care a venit anul acesta în viața voastră și veți vedea că, dincolo de suferințele pe care le-ați experimentat, ați avut multe de învățat.

TAUR

La serviciu, un coleg nu este tocmai în apele lui și face tot posibilul să vă scoată și pe voi din apele voastre. Un mare câștig pentru voi ar fi să reușiți să nu vă înfuriați. Țineți minte un lucru: comportamentul unui om față de voi rareori are de-a face cu comportamentul vostru față de el, cel mai adesea are de-a face cu luptele lui interioare.

GEMENI

Vă confruntați cu niște frici majore, care vă împiedică să vă bucurați de viață. A venit timpul să le confruntați și să le învingeți. Sunteți mai puternici decât fricile care vă controlează viața în acest moment, nu credeți?

RAC

Stresul din ultima perioadă, faptul că mai e puțin până la vacanță și aveți o mie de lucruri de făcut în avans v-au făcut să nu vă puteți controla apetitul și să mâncați dezorganizat și fără măsură. Nu doar că riscați să intrați în sărbători cu câteva kilograme în plus, dar vă veți și da peste cap sistemul digestiv. Și exact asta vă lipsește.

LEU 

Poate și ca urmare a faptului că spiritul sărbătorilor plutește în aer, azi resimțiți un dor lăuntric puternic și o nevoie intensă de a petrece timp cu cei dragi, de a-i vizita, de a sta la povești și de a depăna amintiri și de a-i îmbrățișa.

FECIOARĂ

Azi, dați dovadă de multă energie în atingerea țelurilor profesionale și asta poate însemna nu doar îndeplinirea cu conștiinciozitate a sarcinilor, ci și schimbarea locului de muncă. Mare atenție! Există riscul suprasolicitării, care, în cazul persoanelor care suferă de probleme de inimă, poate fi riscant.

BALANȚĂ

O discuție în contradictoriu cu un membru al familiei vă afectează și vă dă complet peste cap. În ce fel vă afectează? Cum vă simțiți? Furioși, triști, revoltați? Conștientizați-vă emoțiile pe care le simțiți, apoi “împrieteniți-vă” cu ele. Altfel spus, analizați îndelung emoția respectivă și vedeți ce se ascunde în spatele ei. Poate aveți o nemulțumire față de voi înșivă, iar ruda nu e atât de vinovată pe cât vreți voi să credeți.

SCORPION

După o zi grea de muncă, acasă vă așteaptă o surpriză plăcută din partea partenerului. Poate fi vorba despre ceva ce vă doriți de multă vreme, de atât de multă vreme încât ați și uitat de lucrurl respectiv. Ei, bine, partenerul de cuplu nu a uitat, iar asta e cea mai mare dovadă de dragoste.

SĂGETĂTOR

Sunteți trimiși de un șef undeva și nu știți cum să vă eschivați și ce minciuni să inventați ca să nu vă duceți. Care este adevăratul motiv pentru care nu vreți să vă duceți? Lipsa de chef, nu aveți dispoziția necesară? Fiți sinceri față de voi. Indiferent de minciuna pe care i-o spuneți șefului, important e să fiți sinceri față de voi.

CAPRICORN

Cineva cu care discutați astăzi vă trezește niște amintiri dureroase, pe care le-ați fi vrut uitate. Din păcate, nu puteți controla vorbele pe care oamenii le scot pe gură, dar puteți controla modul vostru de a reacționa la cuvintele oamenilor. Ce aveți voi acum de făcut este să alungați din minte respectivele amintiri concentrându-vă pe altceva. Nu e misiune imposibilă, zău.

VĂRSĂTOR

Azi, la locul de muncă, dați dovadă de multă integritate, iar această atitudine imparțială, echilibrată, va atrage de partea voastră oameni care să vă ajute în demersurile voastre. O să aveți nevoie de ajutorul lor mai curând decât vă imaginați.

PEȘTI

Ați avut un an greu, ați fost copleșiți de tot felul nemulțumiri și soarele părea că nu mai vrea să răsară și pe strada voastră. Ei, bine, se pare că ați lucrat destul de mult și de bine cu voi înșivă, astfel încât încep să se vadă primele rezultate. În viața voastră personală începe o nouă etapă. În curând, veți fi acolo unde vă doreați de mult să fiți.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop