Horoscop 17 septembrie 2020. Zodia care e părăsită de noroc astăzi

Horoscop 17 septembrie 2020. Zodia care e părăsită de noroc astăzi

Horoscop 17 septembrie 2020. Zodia care e părăsită de noroc astăzi va găsi până la urmă calea să împace astrele…

Horoscop 17 septembrie. BERBEC

Sfatul astrologilor este să nu semnezi nimic astăzi, să stai departe de autorități și de acte. Relațiile cu partenerii nu funcționează deloc bine, posibile erori de percepție corectă a realității.

Horoscop 17 septembrie. TAUR

Prietenii sunt foarte importanți pentru tine. Te simți bine în prezența lor și astăzi te bazezi pe suportul și sprijinul celor mai apropiați. Cu unii dintre ei faci o echipă pe cinste!

Horoscop 17 septembrie. GEMENI

Când cineva nu e de acord cu tine nu înseamnă că nu te place sau că te critică. Înseamnă că are o altă opinie. Învață să faci diferența dintre opinii personale care țin de un anume subiect sau săgețile personale.

Horoscop 17 septembrie. RAC

Ai senzația astăzi că toată lumea se uită la tine, chiar dacă te duci până la magazinul din colț. Ești nesigur(ă) și crezi că nu aparții cercului de prieteni în care te învârți de curând.

Horoscop 17 septembrie. LEU

Pui mult suflet în ceea ce faci iar drept rezultat suferi și te necăjești din orice. S-ar putea ca tristețea ta să fie și rezultatul unor dezamăgiri în dragoste.

Horoscop 17 septembrie. FECIOARA

Nu mai accepta să fii tratat(ă) cu mai puțin respect decât meriți. Cere-ți locul și arată-le celor care nu cred în reușita ta că ești un om capabil.

Horoscop 17 septembrie. BALANȚA

Cineva îți spune astăzi un NU hotărât iar asta te demoralizează cumplit. Nu ești obișnuit(ă) cu refuzul. Mergi mai departe dacă zaruril au fost deja aruncate…

Horoscop 17 septembrie. SCORPION

Eși genul de om pentru care criticile sunt un impuls pentru a progresa și a te depăși. Criticile pe care le primești azi se transformă în combustibil pentru perioada care vine.

Horoscop 17 septembrie. SĂGETĂTOR

Dacă ești atent la ce se întâmplă azi vei vedea că universul vrea să-ți trimită un semn că ceva nu e tocmai așa cum trebuie în viața ta personală.

Horoscop 17 septembrie. CAPRICORN

Nu înaintezi deloc în proiectele tale. Te-ai plafonat la un nivel în care ești mulțumit(ă) dar cât de curând vei simți că te-ai blocat definitiv.

Horoscop 17 septembrie. VĂRSĂTOR

Astăzi ai tendința să începi multe lucruri deodată, dar să nu mai știi pe care vrei s-o duci la bun sfârșit. Haosul în care îți desfășori activitatea este o oglindă interioară.

Horoscop 17 septembrie. PEȘTI

Fii sigur(ă) pe tine în tot ceea ce ai de făcut astăzi, nu te lăsa intimidat(ă) de cei care vor să te facă responsabil(ă) pentru lucruri care nu țin de tine.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop