Horoscop 17 mai – Taurii se îndrăgostesc, iar Gemenii duc o luptă cu propria persoană

Horoscop 17 mai, ziua în care astrele anunță un sfârșit de săptămână cu multe provocări pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop 17 mai, BERBEC

Astăzi te lași condus de instinct. Ai tendința de a exploda din orice, așa că ar fi bine să acorzi o atenție deosebită stării tale emoționale. Nu îți fie frică sa ceri ajutor! Nimeni nu este vinovat de starea pe care ți-o creezi singur.

Horoscop 17 mai, TAUR

Surprize, prieteni noi și dragoste la orizont! E plăcut să vezi cum lucrurile și realitatea se schimbă sub ochii tai, fără să intervii și fără să poți controla. Pregătește-te sufletește, căci urmează zile cu soare pentru tine. Astăzi, ai grijă la fluturii din stomac!

Horoscop 17 mai, GEMENI

Dacă nu înveți să te ierți, ziua de astăzi va fi o adevărată furtună pentru tine! De câteva zile ești epuizat, alergi spre nicăieri și duci o luptă cu propria persoană. Nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti să acţionezi, dar va trebui să iei nişte decizii. O persoană din trecut te va contacta în cursul zilei de astăzi.

Horoscop 17 mai, RAC

Vorbești cu viteză, muncești cu viteză. Gândurile și ideile îți invadează mintea. E timpul să te așezi putin și să-ți evaluezi prioritățile. Apreciază-ți forţele în mod obiectiv şi să nu te încărca singur cu prea multe lucruri.

Horoscop 17 mai, LEU

Ziua de azi rămâne extrem de zbuciumată, așa cum au stat lucrurile în cea mai mare parte din această lună. Ești cu gândul la trecut, iar sentimentul de dor te apasă din ce în ce mai tare. Preferi singurătatea, iar cei care țin la tine îți vor respecta dorința de izolare chiar dacă nu o înțeleg.

Horoscop 17 mai, FECIOARĂ

Ții mult la independența ta, iar azi dai randament numai dacă ești lăsat să faci totul pe cont propriu. Surprizele îți dau viața peste cap și te împing să iei decizii rapide. Perspective și viziuni noi sunt disponibile pentru tine, astăzi.

Horoscop 17 mai, BALANȚĂ

Astăzi ar trebui să te înconjori de prieteni. Organizează-ți timpul în așa fel încât să-și petreci mai mult timp alături de prieteni. Se anunță o zi aglomerată, cu multe treburi atât la serviciu, cât și acasă.

Horoscop 17 mai, SCORPION

Astăzi, emotivitatea este la cote înalte, existând riscul să provoci conflicte cu partenerul de viață. Vei fi nevoit sa faci bilanțuri financiare, să găsești noi surse de venit. Gândește-te la ceea ce este mai bine pentru tine și pentru cei dragi.

Horoscop 17 mai, SĂGETĂTOR

Te vei reîntâlni cu o persoană pe care o apreciezi şi cu care nu te-ai văzut de mult. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Nu neglija problemele de serviciu!

Horoscop 17 mai, CAPRICORN

Poți foarte ușor să fii acuzat de ipocrizie, cu toate că ești sincer. După-amiază ai nevoie de dovezi de afecțiune și atenție din partea partenerului de viață. Un sentiment de nesiguranță se instalează în gândurile tale.

Horoscop 17 mai, VĂRSĂTOR

Este o zi cu puternic impact emoțional, iar astrele te sfătuiesc să fii puternic și să dai dovadă de curaj în acceptarea realității. Faci reproșuri bazându-te pe speculații și nu pe întâmplări reale.

Horoscop 17 mai, PEȘTI

Mare atenție la gesturile impulsive, pentru că poți declanșa o situație care nu mai poate fi reparată. Esti obosit fizic și psihic, nu ești nici în cea mai bună formă, deci ai nevoie de o pauză.

Foto > 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop