Horoscop 17 mai 2023, karma începe să plătească polițele

Horoscop 17 mai, am trecut cu toții peste perioada dificilă. De acum, Karma începe să plătească polițele. Jupiter în Taur face curățenie în anumite sectoare.

BERBEC

Sunteți deciși și fermi mai mult ca oricând, luați atitudine. De 12 ani nu ați mai fost în această situație. Luați taurul de coarne și faceți ceea ce trebuie. Anul acesta veți face niște schimbări importante. Începeți de pe acum, ceva moare în voi, o iubire se risipește.

TAUR

Vă refaceți după ultimele zile care nu au fost ușoare. Vă găsiți o nouă sursă de energie, un nou plan/ideal pentru care merită să mergeți mai departe. Vă cam ia prin surprindere acest nou val care a intrat în viața voastră.

GEMENI

Aveți planuri mari de viitor, se apropie niște momente importante pentru viitor. Încă mai e timp să vă puneți la punct, să vă pregătiți.

RAC

Vă bucurați de o zi bună din punct de vedere sentimental, noua voastră cucerire merge foarte bine, dați mai mult, vă lăsați iubiți, primiți multă atenție și dragoste.

LEU

Se poate să aveți câteva confruntări cu persoane care vă contrazic din principiu, nu vă plac, nu vă susțin. Nu sunt de acord cu voi și vă combat, iar asta vă scoate din sărite.

FECIOARA

Apar oameni lângă voi care vin cu idei și informații noi. Sunteți binecuvântați cu sfaturi, vi se întoarce ceva bun pe care l-ați făcut cândva. Este o petrecere în vizorul vostru?

BALANȚA

Aveți emoții bizare, cu bune și rele, aveți ba claritate dar și neclaritate, oscilați între da și nu. Cumva reușiți să vă limpeziți mintea pe ultima sută de metri.

SCORPION

Intrarea lui Jupiter în Taur și-a lăsat amprenta asupra voastră. Aveți trăiri extrem de intense, sunteți conectat parcă la o priză. S-ar putea să aveți o atracție față de cineva, există un magnetism pe care îl aveți cu o persoană.

SĂGETĂTOR

Trebuie să luptați din greu pentru adevăr și dreptate. Aveți un spirit justițiar pe care îl canalizați pentru o cauză, deveniți avocatul cuiva. Îi luați apărarea, credeți în acea persoană.

CAPRICORN

Dețineți o informație pe care cei din jur nu o știu, vreți să împărtășiți cu ceilalți ceea ce știți voi, cunoașteți lucruri pe care cei din jur nu le știu. Vi se recunoaște valoarea. Nu vă contestă nimeni.

VĂRSĂTOR

V-ați poticnit din cauza unor persoane din preajma voastră care sunt lenți, prudenți, vă trag în jos. Se risipește tot elanul pe care îl aveți din cauza unor oameni din jurul vostru.

PEȘTI

Aveți o oarecare suferință pe suflet din cauza unei invidii pe care o resimțiți pe fondul unui eșec. Considerați că cineva nu merită ceea ce are sau ceea ce primește.

Foto: 123rf

Citește și:

Compatibilitățile Berbecului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop