Horoscop 17 iulie. Zodia care va avea parte de o mare dezamăgire provocată de un prieten

Horoscop 17 iulie. Astrele se aliniază favorabil azi pentru majoritatea semnelor zodiacale. Asta înseamnă că nativii din cele mai multe zodii se vor bucura de succese, de aprecieri, de lucruri bine făcute. Nativii dintr-o anumită zodie vor avea, însă, parte de o surpriză neplăcută din partea unui apropiat.

BERBEC

Astrele vă sporesc, azi, farmecul. Reușiți să cuceriți ușor simpatia celor din jur. Nu este deloc exclus ca printre cei pe care-i fascinați astăzi cu atitudinea și cu șarmul vostru să fie și o persoană cu care să formați un cuplu într-un viitor nu foarte îndepărtat.

TAUR

Nu sunteți în apele voastre și tocmai azi s-au găsit toți să vă ceară diverse lucruri. Chiar e cazul să-l luați pe NU în brațe și să nu mai fiți tot timpul la dispoziția tuturor. Mai țineți cont și de dispoziția voastră.

GEMENI

Reușiți să găsiți o soluție ingenioasă la o problemă cu care voi și colegii voștri de muncă v-ați tot bătut capul în ultima vreme. Asta va aduce cu sine nu doar mulțumiri, laude, aprecieri, dar și simpatia unei persoane de sex opus care nu vă displace chiar deloc.

RAC

După serviciu, ieșiți cu un grup de prieteni în oraș. O să aveți o surpriză neplăcută din partea unui prieten pe care îl cunoșteați altfel, dar care acum își va da arama pe față și se va comporta într-o manieră pe care o considerați dezagreabilă. Veți avea o mare dezamăgire în ce-l privește.

LEU

Vă cuprind remușcările față de partenerul de viață pe care l-ați cam neglijat în ultima vreme. Realizați că parcă s-a depărtat de voi, și pe bună dreptate. Încercați să aveți cât mai urgent o discuție cu el, să lămuriți lucrurile. Depinde doar de voi să salvați această relație.

FECIOARĂ

Cineva apropiat încearcă să vă avertizeze asupra intențiilor ascunse ale unui coleg de muncă. Tindeți să nu-i dați crezare celui care vă avertizează, pentru că voi ați perceput altfel persoana respectivă. Însă ar fi recomandat să vă luați puțin timp și să urmăriți câteva zile comportamentul celui despre care ați aflat că ar avea intenții ascunse.

BALANȚĂ

Azi vă gândiți la etapa următoare a unui proiect căruia îi acordați o însemnătate specială. Poate se apropie un examen important, o confruntare profesională deosebită, o schimbare în carieră, şi chibzuiți asupra drumului pe care trebuie să mergeți de acum înainte.

SCORPION

Un apropiat vă pune astăzi între-o situație neplăcută, care vă ia prin surprindere și căreia, pe moment, nu știți cum să-i faceți față. Nu este nicio rușine să fiți lipsiți de reacție, însă lucrurile nu trebuie, totuși, lăsate așa. Lămuriți problema după ce vă dezmeticiți și comunicați-i persoanei respective ce vă nemulțumește.

SĂGETĂTOR

Vă uitați în jurul vostru și aveți senzația că nu aveți pe cine vă baza în problema cu care vă confruntați. Nu e nicio problemă. Amintiți-vă că în voi există resursele rezolvării oricărei probleme. Luați-vă timp să vă aplecați asupra ei și aveți încredere în voi că veți fi capabili să găsiți soluția fără niciun fel de ajutor de la cei din jur.

CAPRICORN

Cineva din anturajul vostru se bagă unde nu-i fierbe oala și vî dă planurile peste cap. În loc să-i atrageți atenția, parcă ați prefera să luați pe umerii voștri toată vina. Nu e cazul să faceți așa ceva.

VĂRSĂTOR

Vă simțiți blocați într-o situație care pare fără ieșire. Dacă aveți nevoie de ajutor, de sfaturi de la persoane mai avizate decât voi, nu ezitați să le cereți. Nu este absolut nicio rușine.

PEȘTI

O acţiune începută mai demult, legată de care aproape că nu mai sperați să se întâmple nimic, ajunge, în sfârșit, într-o etapă promițătoare. Azi, culegeți roadele eforturilor pe care le-ați depus. Chiar dacă o vreme lucrurile au părut că stagnează, iată că răbdarea voastră a dat roade şi acum nu trebuie decât să vă bucurați de ceea ce ați realizat.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop