Horoscop 17 februarie, ziua veștilor importante

Horoscop 17 februarie, ziua veștilor importante

Horoscop 17 februarie, BERBEC

Munciți până la epuizare, vă stresați enorm, puneți la suflet tot ce se întâmplă în jur. Momentan, sunteți cel mai aprig dușman pentru voi înșivă. Situația vă cam scapă de sub control. Intrați într-o competiție inutilă cu colegii de la muncă. Există o persoană care vă demotivează.

Horoscop 17 februarie, TAUR

Pentru tine stabilitatea este o piatră de temelie pentru liniștea sufletească. Te îndoiești de tine și de capacitățile tale. Îți dorești să ieși cu fruntea sus dintr-o situație. Reflectezi la o iubire din trecut care nu a funcționat, dar vei vedea și propriile greșeli.

Horoscop 17 februarie, GEMENI

Responsabilitățile imense la care sunteți supus, vă apasă. E cazul să vă mai odihniți. Gândiți-vă bine la un scenariu: dacă iubirea voastră este redusă la o simplă flacără înseamnă că nu primiți ceea ce trebuie.

Horoscop 17 februarie, RAC

Luna în Taur vă ajută la problemele casnice, dar vă și îndeamnă să schimbați anumite lucruri care vă deranjează. Stați departe de gândurile negre și pesimiste. Înconjurați-vă de oameni pozitivi. Munciți mult dar recompensele nu se lasă așteptate, atâta doar să nu faceți excese.

Horoscop 17 februarie, LEU

Aveți dorințe și aspirații imense dar primiți totul cu măsură. Nu riscați stabilitatea și liniștea familiei pentru chestiuni inutile. Este ziua potrivită pentru a vă oferi un strop de relaxare mai spre seară. Acasă vă veți regăsi calmul.

Horoscop 17 februarie, FECIOARA

Favorizată de Uranus, Luna vă aduce mai multă limpezime și claritate în gânduri. O zi relaxantă și norocoasă, este ca un balsam asupra dispoziției voastre. Vă simțiți iubit și respectat de cei din jur.

Horoscop 17 februarie, BALANȚA

Nu faceți nimic neobișnuit astăzi. Respectați rutina și programul, pentru că lucrurile nu arată foarte bine. Nu vă lansați în discuții și polemici inutile cu nimeni. Spre seară dragostea se face simțită dar nu o luați ca și cum e totul meritat, ci trebuie să faceți câteva eforturi.

Horoscop 17 februarie, SCORPION

Câteva obstacole externe vă îngreunează ziua. Sunt câteva piedici pe care nu le-ați luat în calcul. Din fericire nu pare să fie o chestiune serioasă, asta înseamnă că găsiți rezolvări ingenioase.

Horoscop 17 februarie, SĂGETĂTOR

O zi fără mari bătăi de cap, totul va decurge conform așteptărilor. Te preocupă aspectele mai puțin stresante ale vieții, cumva cele simple și obișnuite. Sunteți tandru și înțelegător cu persoana iubită.

Horoscop 17 februarie, CAPRICORN

Astăzi este ziua veștilor importante. Luna și Uranus vor fi aliații voștri astăzi. Veți primi noutăți de pe toate fronturile. Aveți parte de senzualitate și tandrețe. Fie o dați, fie o primiți.

Horoscop 17 februarie, VĂRSĂTOR

Ați uitat să vă gândiți și la interesele voastre pentru că în ultimul timp le-ați pus pe-ale celorlați pe primul loc. Interesele voastre sunt prioritare. Un rezultat incert vă pune pe gânduri. Este timpul să faceți câteva schimbări.

Horoscop 17 februarie, PEȘTI

Luna și Uranus împreună fac lucruri bune pentru nativii Pești. Cumva, astăzi unerle lucruri care păreau imposibile devin realizabile. Momente frumoase alături de persoana iubită.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop