Horoscop 17 august: scrie tot ce simți și tot ce te frământă

Horoscop 17 august 2021. Fă-ți un jurnal extrem de intim și personal și scrie tot ce simți și tot ce te frământă.

Horoscop 17 august. BERBEC

Terapeuții spun că trebuie să scrii ceea ce simți și ceea ce experimentezi pentru ca toate să se așeze corect în memoria ta. Ocupă-te de astăzi de acest task. Ia-ți o agendă care-ți place și scrie ce trăiești.

Horoscop 17 august. TAUR

Ai grijă de alimentația ta. Sănătatea o să-ți dea de furcă în următoarea perioadă, cel mai probabil din cauza unor exagerări alimentare. Ține regim câteva zile.

Horoscop 17 august. GEMENI

Ai mare grijă cum mânuiești astăzi telefonul sau laptopul, tastatura sau orice gadget personal. Există un risc de accidente minore cu obiectele personale. Ai bani de un nou telefon?

Horoscop 17 august. RAC

Vei auzi ceva despre cineva care te va deranja la culme. Vorbele circulă repede iar cei slabi de înger cad pradă energiei negative care înconjoară bârfele spuse din invidie.

Horoscop 17 august. LEU

Este foarte bine și indicat să plângi din când în când. Astfel de eliberezi de stres și tensiune. Secretul e să iei din nou frâiele și să deții controlul emoțiilor tale și să nu le lași să te copleșească.

Horoscop 17 august. FECIOARĂ

Mai ai puțin și o să explodezi de nervi astăzi; numără până la 10 și nu izbucni. Ai grijă ce cuvinte folosești pentru că s-ar putea să rănești foarte tare pe cineva drag ție.

Horoscop 17 august. BALANȚĂ

Va trebui să recunoști când greșești și să nu te mai ascunzi de propriile slăbiciuni. Un om autentic este cel care știe că greșelile fac parte din viață.

Horoscop 17 august. SCORPION

Mergi mai departe oricât de greu ți-ar fi. Loviturile și dezamăgirile vieții te călesc și te pregătesc constant pentru tot ce urmează și bune și rele.

Horoscop 17 august. SĂGETĂTOR

Faci planuri pentru viitor ceea ce e îmbucurător. Trebuie să-ți menții mintea ocupată și mereu vigilentă. În felul acesta ve avea mereu ceva la care să te gândești…

Horoscop 17 august. CAPRICORN 

Ești obosit(ă) și te resimți. Epuizarea nervoasă este cea mai periculoasă. Ia lucrurile așa cum vin și nu te mai opune. Lasă totul să treacă.

Horoscop 17 august. VĂRSĂTOR

Îți merg lucrurile din plin, nici nu-ți vine să crezi ce frumos se așază toate. Ești într-o pasă bună și ai inspirație. Strălucești iar asta se vede….

Horoscop 17 august. PEȘTI

Fii cu ochii în patru în cazul în care cineva vrea să profite de bunătatea ta proverbială. Ai putea fi victima perfectă dacă ești naiv(ă) și lași garda jos.

Foto: 123rf

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop