Horoscop 16 august, Luna Nouă în Leu, ceva se schimbă în viața noastră

Horoscop 16 august, Luna Nouă în Leu. Este și Venus retrograd și Lilith… Nu este un moment oarecare. Ceva se schimbă în viața noastră și are legătură cu iubirea și pasiunea. Nu este foarte comod ce se întâmplă.

BERBEC

O surpriză nu tocmai plăcută, care apare brusc, după ce se prăbușește un plan. Poate fi legat de muncă, de job sau de la un om. S-ar putea să o luați de la capăt. Nu este un eșec este ceva obligatoriu.

TAUR

Sunteți în centrul atenției, vă afirmați, vă remarcați. Sunteți dat drept exemplu, vă merge foarte bine, este o zi victorioasă. Este un motiv de sărbătorit. Înaintați spre ce v-ați propus, lent dar bine. Vă atingeți un vis.

GEMENI

Este o zi importantă, sunteți foarte mândri de ceea ce ați realizat până acum. Vă uitați în urmă și sunteți mândri de ce vedeți. Vă mirați și voi de câte ați realizat.

RAC

Astăzi primiți o veste neașteptată. Începeți o nouă aventură, o năstrușnicie, ceva ce n-ați mai făcut până acum. Fiți deschis la nou, la ceva foarte riscant.

LEU

Uranus vă dă curaj, aveți încredere în voi, apelați la metode noi, faceți ceva ce n-ați mai făcut până acum. Găsiți o scurtătură genială ca să depășiți un impas.

FECIOARA

Mercur e la voi în zodie care vă deschide ferestre noi către viitor. Aveți șanse de a primi o nouă ofertă de job, sunt mai multe resurse, soluții. Vi se oferă șanse noi, extraordinare.

BALANȚA

Bețe în roate, opreliști, uși închise, praguri, ghinioane. Este un semn că trebuie să schimbați perspectiva, să apucați pe altă cale. Ar putea fi o schimbare de direcție.

SCORPION

Se arată o cale nouă de mers pentru că intervine o persoană care schimbă ceva. Acest om vă schimbă starea sufletească.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă de azi vă ajută de minune, vă dă răbdare, tenacitate, curaj. Aveți idei noi și avantaje față de rivalii voștri. Experiența voastră își spune cuvântul.

CAPRICORN

Viața sentimentală este în prim plan astăzi. Primiți o garanție că totul e bine, este un balsam sau o alinare. Simțiți că totul e bine și că sunteți pe calea cea bună.

VĂRSĂTOR

Aveți sentimentul că s-au așezat niște lucruri, vă ia o piatră de pe suflet, sunteți mai relaxat. Se rezolvă ceva important.

PEȘTI

În privința unei relații lucrurile se relaxează, se rezolvă. Se liniștesc apele în viața voastră. E cazul să luați o pauză. apoi mergeți mai departe. Se limpezește orizontul.

Citeste și:

Care sunt cele mai supărăcioase zodii? Trebuie să ai mare grijă când stai de vorbă cu ele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop