Horoscop 15 octombrie: o zodie rupe o relație care dura de ceva ani

Horoscop 15 octombrie. O zodie va rupe o relație care dura de ceva ani buni pentru a se dedica propriei persoane. Zădărnicia în care s-au scăldat atâția ani se termină azi.

Horoscop 15 octombrie. O zodie va rupe o relație care dura de ceva ani buni pentru a se dedica propriei persoane. Zădărnicia în care s-au scăldat atâția ani se termină azi.

Horoscop 15 octombrie. BERBEC

Cu Mercur retrograd până la începutul lui Noiembrie nici nu-i de mirare că toate în viața ta tind să o ia razna. Rezolvă toate conflictele cu diplomație, altă alternativă nu există.

Horoscop 15 octombrie. TAUR

Te bucuri de inspirație și gândire creativă și asta îți întărește stima de sine. Poți convinge astăzi cu ușurință pe cineva care se lasă mai greu dus în mreje…

Horoscop 15 octombrie. GEMENI

De multe ori în viață suntem puși în situația de a lua decizii influențați fiind de cei din jur. Doar timpul va spune dacă am luat decizia bună sau nu. El va judeca valoarea și greutatea hotărârilor noastre.

Horoscop 15 octombrie. RAC

Astăzi ești căutat de cei din jur pentru căldura cu care știi să dai sfaturi și să judeci lucrurile. Ești un magnet pentru ceilalți care văd un tine un aliat de nădejde în cauzele lor.

Horoscop 15 octombrie. LEU

Ești violent și spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Vei isca o dispută pe care nimeni nu va putea s-o aplaneze. Ești un fitil pentru conflicte astăzi.

Horoscop 15 octombrie. FECIOARĂ

Detașează-te de un lucru din trecut care ți-a adus multă nefericire. Uită și lasă trecutul în urmă, nu-l mai căra după tine. Este un balast inutil.

Horoscop 15 octombrie. BALANȚĂ

Cineva din familie are nevoie de tine, vei primi un telefon de la mama sau de la tata sau o rudă extrem de apropiată care îți va solicita ajutorul.

Horoscop 15 octombrie. SCORPION

Relația ta amoroasă intră pe un făgaș normal, o să vă dați seama că sunteți făcuți unul pentru celălalt, există armonie și înțelegere, învățați unul de la altul.

Horoscop 15 octombrie. SĂGETĂTOR

Concentrează-te pe lucrurile pe care le poți rezolva repede pentru că altfel, pierzi vremea inutil cu nimicuri care îți fură timp prețios.

Horoscop 15 octombrie. CAPRICORN

Se întrevede o scurtă călătorie, un drum pe care trebuie să-l faci, cel mai probabil în interes profesional… dar tu vei ști să te bucuri de ambele fațete ale monedei.

Horoscop 15 octombrie. VĂRSĂTOR

Sunteți prinși într-un tăvălug de evenimente care vă năucesc de-a dreptul. Nici nu știți unde să vă îndreptați privirea că apare altceva care vă solicită.

Horoscop 15 octombrie. PEȘTI

Ești în fața unei decizii importante, nu te simți în largul tău și vei căuta să te fofilezi astăzi de orice responsabilitate majoră. Nu ești un om slab, ești un om împovărat de probleme.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop