Horoscop 15 iunie. Mare grijă. Multe fulgere și tunete pe cer

horoscop 17 februarie

Neplăcut cerul astăzi, însă trebuie să privim partea plină a paharului. Mâine nu va mai fi nimic ca astăzi și tare bine o să fie pentru toată lumea. Nu uita… ce se întâmplă astăzi se numește EVOLUȚIE.

Horoscop, 15 iunie, BERBEC
Te simți ca într-un carusel din care nu ai cum să ieși. Ești tot timpul în priză și chestiunea aceasta te-a cam stors de energie. Ia-ți câteva zile libere și pleacă la munte. Este locul cel mai potrivit pentru starea ta de acum.

Horoscop, 15 iunie, TAUR
Ești „bătrânul' grupului tău astăzi. Toți apropiații vin să-ți ceară sfatul și bine ar fi să le spui exact ce gândești. Inspirația ta este la cote mari. Nu te ascunde după deget. Fii franc.

Horoscop, 15 iunie, GEMENI
Lasă trecutul să plece. Există o serie de amintiri care nu-ți fac bine. Te încarcă negativ și nu te lasă să evoluezi. Păstrându-le, nu faci decât să-ți pui tu ție piedici.

Horoscop, 15 iunie, RAC
Astăzi trebuie să ai ochii bine deschiși și să prinzi din spor toate informațiile care vin înspre tine. Alege-le pe cele care te ajută cu adevărat să evoluezi. Nu te mai plânge de ce nu ai. Vezi cum trebuie să faci ca să obții ce ai nevoie.

Horoscop, 15 iunie, LEU
Concentrează-te pe lucrurile bune astăzi, iar pe cele negative ai grijă să le alungi. Atacurile energetice de astăzi nu fac decât să te arunce cu mulți pași înapoi. Doar de tine depinde să faci curățenie.

Horoscop, 15 iunie, FECIOARĂ
Ești foarte prezent în viața ta astăzi și vezi cu multă claritate ce ți se întâmplă. Ține minte ce faci acum ca să aplici aceeași strategie și în următoarele perioade care nu vor fi la fel de clare.

Horoscop, 15 iunie, BALANȚA
Mulți sunt cei care-și doresc să te ajute astăzi, dar tu te încăpățânezi să-i alungi din viața ta. Oare de ce ți se pare comod să faci astfel de lucruri? Nu mai bine ar fi să-i asculți și să le accepți suportul.

Horoscop, 15 iunie, SCORPION
Ești ZEN astăzi, parcă nici ție nu-ți vine să crezi cât ești de bine. Nimic nu ți se pare greu, de aceea sfatul astrelor este să încerci să faci tot ce până acum ți se părea imposibil.

Horoscop, 15 iunie, SĂGETĂTOR
Vești proaste astăzi care vin spre tine. Lasă-le să se ducă natural, nu te încăpățâna să le păstrezi în viața ta. Pe viitor vor fi surse de neplăceri și de involuție. Respiră adânc și ignoră-le.

Horoscop, 15 iunie, CAPRICORN
Nu prea mai ai încredere în oamenii din jurul tău și asta își oferă o stare de disconfort. Gândește-te că nu este nimic rău în a selecta persoane care, poate, că nu mai au niciun rol în viața ta de acum. Fă curățenie.

Horoscop, 15 iunie, VĂRSĂTOR
Toată lumea te enervează astăzi. Gândește-te că s-ar putea să nu fie ei de vină. Nu cumva ai tu niște probleme nerezolvate cu tine și asta te macină foarte tare? Fă-ți o analiză și șterge cu buretele ce nu-i bine.

Horocop, 15 iunie, PEȘTI
Eșt intr-o etapă de maturizare și de schimbare care te va ajuta să evoluezi. Va există o perioadă în viața ta, în viitor, când privind în trecut nu o să-ți vină să crezi că tu ai fost acela. E de foarte bine ce ți se întâmplă.

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a împlinit 2 ani! Ce frumoasă este Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop