Horoscop 15 ianuarie. Zodia care va ieși dintr-un impas financiar

Horoscop 15 ianuarie. Este o zi favorabilă rezolvării de probleme, fie ele de natură personală, profesională sau financiară. Contextul astral favorizează deciziile și alegerile inspirate. O zodie va reuși să-și rezolve problemele cu banii, ieșind dintr-un impas în care se află de luni bune.

BERBEC

Azi, sunteți într-o formă intelectuală excelentă. Aveți idei ingenioase și sunteți dispuși să îi ajutați pe toți cei care vă solicită ajutorul. Aveți șanse să vă faceți ușor remarcați, mai ales la locul de muncă.

TAUR

Simţiți nevoia de mai multă libertate şi asta poate duce la anumite discuţii cu partenerul de viață. Comunicați-i sincer și deschis nevoile voastre, nu încercați să-l păcăliți, dar nici să fiți agresivi.

GEMENI

Contextul astral al zilei favorizează îmbunătățirea și consolidarea relației cu cei apropiați. Nu este deloc exclus să vă apară în cale o persoană, cunoscută prin intermediul unui amic comun, cu care să începeți  o frumoasă poveste de dragoste.

RAC

Contextul astral al zilei favorizează, în cazul vostru, sectorul parteneriatelor. Indiferent că vorbim despre parteneri de afaceri sau partenerul de viață, azi veți reuși să vă consolidați și să vă armonizaați relațiile.

LEU 

Autocritica nu vă este de niciun folos. Dimpotrivă, alimentează un sentiment de vinovăție care chiar nu se justifică și poate genera convingerea că nu sunteți la fel de bun ca alții. Încercați să aveți mai multă răbdare cu voi înșivă, nimeni nu se naşte învăţat.

FECIOARĂ

Azi, poate reapărea în viața voastră o persoană care să vă mărturisească faptul că și-a dat seama că nu poate trăi fără voi. cel mai probabil, va face tot ce ține de el să vă și demonstreze lucrul ăsta. Nu trebuie, însă, să vă lăsați amăgiți de vorbe și de gesturi frumoase dacă nu vă simțiți confortabil în prezența acelei persoane. Conștientizați-vă trăirile și emoțiile și acționați în consecință.

BALANȚĂ

Nu este recomandat să vă asumați riscuri astăzi. Iar acest sfat este valabil pentru toate domeniile vieții. Ceea ce trebuie să faceți este să observați ce se întâmplă, să analizați bine situațiile și să trageţi concluzii pe cont propriu, fără să vă lăsați influențați de cei din jur.

SCORPION

Intrați, azi, în posesia unei sume mari de bani. Poate fi vorba despre o plată cu care ați tot fost amânați sau poate de returnarea unui împrumut de care aproape uitaserăți. Cert este că această sumă de bani pică cum nu se poate mai bine, căci vă ajută să vă plătiți o mare parte din datorii, ba chiar, și să faceți plăți în avans.

SĂGETĂTOR

Azi, încercați să vă bazați mai mult pe rațiune și să vă exprimați cât mai clar și cât mai organizat. Există riscul să treceți prea repede de la o idee la alta și să-i bulversați pe cei cu care interacționați, care și-ar putea face impresia că nu știți ce vreți și că nu sunteți siguri pe voi.

CAPRICORN

O urmă de nemulţumire planează astăzi asupra voastră. E timpul să vă reorganizați planurile de viaţă, să vă schimbaţi atitudinea faţă de familie şi faţă de cei dragi. Este posibil să fie necesar să renunțați la nişte planuri de călătorie sau cumpărături. Orice decizie ați lua, luați-o după o atentă analiză.

VĂRSĂTOR

Pemriteți-le persoanelor pe care le simțiți apropiate să vă ajute. Dacă încercați să faceți totul singuri, veți ajunge să vă frustrați. Nu e rușinos să apelați la alții, asta nu vă face slab. Vă face doar mai uman. Și nu vă faceți griji. În ochii celorlați nu veți părea neajutorați, aceștia se vor simți măguliți că apelați la ei și aveți încredere în sigestiile lor.

PEȘTI

Este o zi favorabilă pe plan sentimental. Vă întâlniți cu un grup de prieteni, iar în cadrul grupului nu este exclus să faceți cunoștință cu o persoanăd e sex opus care să vă trezească interesul. Atracția ar putea fi reciprocă și ați putea pune bazele unei relații de lungă durată. Poate fi vorba despre o relație de dragoste, dar luați în calcul că ar putea fi vorba, în egală măsură, despre o relație de prietenie adevărată.

Foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop