Horoscop 15 decembrie. Zodia care intră în conflict cu o persoană apropiată

Horoscop 15 decembrie

Horoscop 15 decembrie. Este o zi complicată pentru cei născuți în această zodie. Vor intra în conflict cu o persoană apropiată!

Horoscop 15 decembrie. Zodia care intră în conflict cu o persoană apropiată

Horoscop 15 decembrie, BERBEC

Aștepți ca cei din jur să îți ghicească gândurile și să facă exact ceea ce îți dorești, dar fără ca tu să le spui nimic, ceea ce este aproape imposibil. Dacă pentru tine anumite lucruri sunt evidente, pentru ceilalți nu sunt, așa că ar fi bine să vorbești deschis despre așteptările tale.

Horoscop 15 decembrie, TAUR

Știi că unele lucruri nu se întâmplă de două ori în viață, așa că astăzi trebuie să profiți de șansele care ți se oferă, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi și riscuri. Cu siguranță nu vei regreta.

Horoscop 15 decembrie, GEMENI

În ceea ce te privește, există o limită a răbdării pe care foarte puțini au avut ocazia să o depășească. Ei bine, astăzi sunt șanse mari să te enervezi puternic. Cineva te contrazice, în ciuda faptului că este mai mult decât evident că dreptatea este de partea ta.

Horoscop 15 decembrie, RAC

Va fi o adevărată provocare să treci peste această zi. Știi acele momente în care parcă totul este împotriva ta? Tu vei fi nevoită să faci față unei situații de acest fel. Nu te descuraja, dacă ai voință poți face ca lucrurile să meargă în direcția pe care ți-o dorești.

Horoscop 15 decembrie, LEU

Este o zi emoționantă pentru tine. Cineva din familie îți face o mărturisire care îți va umple sufletul de bucurie. Nu vei uita niciodată această zi specială!

Horoscop 15 decembrie, FECIOARĂ

Mare atenție astăzi la ofertele de nerefuzat, la acele lucruri care par prea frumoase ca să fie adevărate. Să fii puțin suspicioasă nu îți va strica, ba chiar te poate feri de o eventuală pagubă majoră.

Horoscop 15 decembrie, BALANȚĂ

Astăzi nu ești prea diplomată și nu te poți abține de la comentarii, în special de la cele răutăcioase. Acest lucru va stârni un conflict între tine și o persoană mai în vârstă. Mare atenție să nu depășești o anumită limită!

Horoscop 15 decembrie, SCORPION

Unul dintre apropiați îți face astăzi programul fără să te consulte, lucru care te deranjează foarte tare, mai ales că aveai în plan să faci cu totul altceva. A venit momentul să pui lucrurile la punct și să nu mai accepți ca ceilalți să intre cu bocancii în viața ta.

Horoscop 15 decembrie, SĂGETĂTOR

Este o zi a surprizelor pentru tine, însă nu de ordin material, ci spiritual. Există șanse mari ca astăzi să descoperi informații de natură să îți schimbe total modul de gândire.

Horoscop 15 decembrie, CAPRICORN

Întâlnirea cu o anumită persoană te va face să zâmbești, chiar dacă ești îngrijorată cu privire la anumite probleme. Mai mult decât atât, nimic nu este întâmplător, iar această persoană chiar te poate ajuta să găsești cea mai bună soluție.

Horoscop 15 decembrie, VĂRSĂTOR

Relația cu persoana iubită pare să scârțâie în ultima perioadă și nu ai nici cea mai mică idee ce ai putea să faci pentru a remedia această situație. Comunicarea este cheia, așa că cel mai bine ar fi să discuți deschis cu partenerul.

Horoscop 15 decembrie, PEȘTI

Ai o zi încărcată, dar plăcută. Ți-ai propus să îți dedici această zi cumpărăturilor pentru sărbători, astfel că vei intra în atmosfera de poveste.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Jupiter în Capricorn ne ajută să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe drumul pe care-l avem de parcurs. Previziunile Uraniei

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Ce impact are asupra zodiilor intrarea lui Venus în Capricorn? Se anunță schimbări importante până pe 20 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop