Horoscop 14 septembrie. Zodia care va ieși dintr-o încurcătură

horoscop 14 septembrie

Horoscop 14 septembrie. Ziua de azi este favorabilă relaxării și reîncărcării bateriilor. La sfârșitul zilei, majoritatea nativilor se vor putea simți plini de energie și pregătiți să mute munții din loc, dar doar dacă își vor dedica ziua activităților relaxante, și nu celor gospodărești sau, mai rău, sarcinilor de serviciu rămase neterminate. Nativii dintr-o zodie se apropie cu pași repezi de luminița de la capătul tunelului și vor putea ieși dintr-o încurcătură în care nici nu și-au dat seama când au intrat.

BERBEC

Este o zi excelentă pentru relaxare. Luați-vă câțiva prieteni și mergeți la piscină, undeva în afara orașului, la picnic într-un parc, ideal undeva în aer liber. Încercați, pe cât posibil, să nu stați cu ochii în telefoane, ci să priviți, să miroșiți și să respirați natura. Psihicul vostru vă va mulțumi.

TAUR

Aveți parte azi de o revedere emoționantă cu cineva pe care-l apreciați mult, care știe să vă asculte și cu care vă simțiți foarte în largul vostru. Va fi o întâlnire de suflet, la sfârșitul căreia vă veți simți eliberați și mai înțelepți.

GEMENI

Azi vă caută cineva care vrea niște lămuriri de la voi. Nu e cazul să simțiți că vă trage la răspundere. Mai degrabă este vorba despre faptul că persoana respectivă se teme că a înțeles greșit niște lucruri și vrea să îi confirmați sau să infirmați lucrurile pe care ea le-a înțeles.

RAC

Dezordinea domnește la voi în casă, iar frigiderul e gol. Iar cheful de a îndrepta lucrurile este practic inexistent. Nu vă faceți reproșuri că nu vă puteți mobiliza. Încercați să vă mobilizați doar ca să vă relaxați, să ieșiți undeva în oraș, să faceți ceva ce vă produce plăcere. În primul rând, trebuie să fiți bine cu voi, abia după asta va veni și cheful de pus lucrurile în ordine.

LEU

Cu ceva vreme în urmă, ați intrat într-o încurcătură, cel ami probabil este vorba despre o problemă de familie a cărei rezolvare ați crezut că v-ați putea-o asuma. Nu doar că nu ați reușit, dar pare că ați complicat lucrurile și mai tare. Tot un membru al familiei etse cel care vă sare acum în ajutor și vine cu o soluție la care nu vă gândiserăți până acum și care pare a fi chiar soluția potrivită.

FECIOARĂ

Vă mustră conștiința că nu ați reușit ieri să terminați la serviciu tot ce aveați de făcut și tare vă bate gândul să vă ocupați azi. Sfatul nostru ar fi să nu. Weekendul este pentru odihnă și pentru reîncărcarea bateriilor. E cazul să învățați să dați mai multă atenție nevoilor voastre.

BALANȚĂ

Relaţia sentimentală are astăzi șanse să se anime. În principiu, asta depinde de voi. Faceți-i partenerului de viață o surpriză, oferiți-i ceva ce știți că-și dorește de mult. În cazul nativilor singuri, azi poate apărea persoana care să le facă inima să bată tare de tot.

SCORPION

Luați azi o pauză de la cursa intensă în care v-ați angajat de mulți ani și care are drept scop mulțumirea celor din jur, fie angajator, partener de viață, părine, copil. Întoarceți-vă spre voi măcar o zi pe lună. Aveți azi grijă de nevoile voastre, răsfățați-vă, faceți ceva, orice, pentru relaxarea voastră. Nu ar fi o idee rea deloc să plecați singure într-un loc în care știți că vă găsiți liniștea.

SĂGETĂTOR

Simțiți că vă topiți pe picioare de oboseală. Vă reproșați lenea care v-a cuprins, dar nu e cazul. Așa se manifestă epuizarea psihică. Încercați să faceți ceva mai mult decât să stați să vă jucați pe telefon, să stați pe facebook sau să vă uitați la știri. Ieșiți undeva, cumpărați-vă ceva drăguț de îmbrăcat, ieșiți la un restaurant, întâlniți-vă cu gașca de prieteni.

CAPRICORN

Cineva apropiat a intrat într-o încurcătură și vă solicită ajutorul. Ajutați-l dacă puteți, totuși nu vă pierdeți toată ziua cu problemele lui. E cazul și timpul să puneți mai mult preț pe viața voastră și pe nevoile voastre,

VĂRSĂTOR

Nu sunteți într-o formă tocmai bună. O problemă de sănătate mai veche pare să se fi reactivat și să-și facă de cap exact weekendul acesta, când aveați planuri mari. E foarte important să nu încercați să vă tratați singuri. Dacă vedeți că se îngroașă gluma, mergeți la medic, nu așteptați până luni “că poate trece”. Poate trece, dar la fel de bine poate reapărea când vă alteptați mai puțin.

PEȘTI

Cineva din grupul vostru de prieteni e cam prost dispus azi și pare că face tot ce ține de el să le transmită starea asta și celor din jur. Atenționați-l că sunteți acolo să vă relaxați, nu să vă umpleți de nervi și dacă nu se simte bine între voi, să se retragă până își rezolvă problema.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop