Horoscop 14 septembrie 2020. Ce zodie va primi cea mai bună veste de la începutul anului?

Horoscop 14 septembrie 2020. Ce zodie va primi cea mai bună veste de la începutul anului?

Horoscop 14 septembrie 2020. Ce zodie va primi cea mai bună veste de la începutul anului?

Horoscop 14 septembrie. BERBEC

Având Soarele în Fecioară sunteți tentați să credeți că lucrurile așteptate vor veni negreșit. Berbecii sunt campioni la așteptări nerealiste și mai apoi la dezamăgiri crâncene…

Horoscop 14 septembrie. TAUR

Ai tendința să exagerezi orice adiere de vânt pe care o resimți astăzi. Faci din țânțar armăsar pentru că îți închipui că în postura de victimă ai multe de câștigat.

Horoscop 14 septembrie. GEMENI

Urmează să faci o investiție în confortul personal, lucru care îți va aduce multe satisfacții și bucurii. Aștepți demult momentul acesta.

Horoscop 14 septembrie. RAC

Ziua de astăzi este despre bani, fie trebuie să-i dai, fie să-i primești. Dacă ai o sumă de bani puși deoparte, te gândești să faci ceva cu ei, să faci o investiție.

Horoscop 14 septembrie. LEU

Astăzi ești cât se poate de ZEN, așa cum n-ai mai fost de ceva timp. Privești lucrurile cu detașare și seninătate și nimic nu te scoate din starea ta de beatitudine.

Horoscop 14 septembrie. FECIOARĂ

Chiar dacă perioada pe care o traversezi îți pare din cale afară de dificilă nu uita că este trecătoare și că aceste hopuri te întăresc și fac parte din marea călătorie a vieții.

Horoscop 14 septembrie. SCORPION

Ești țâfnos și pus pe ceartă, pe alocuri agresiv. E greu să te abții astăzi deoarece planetele îți sunt nefavorabile, ar poți răni cu ușurință pe coneva drag.

Horoscop 14 septembrie. SĂGETĂTOR

Ești nervos și nemulțumit(ă) și nimeni nu-ți intră în grații. Noroc că cei apropiați cunosc aceste toane ale voastre și vă tolerează efuziunile autoritare.

Horoscop 14 septembrie. CAPRICORN

Ești într-o companie numeroasă ori te întâlnești cu un grup de prieteni sau îți vizitezi familia. Astăzi, oricum ar fi nu ești singur(ă).

Horoscop 14 septembrie. VĂRSĂTOR

Nu mai căuta defecte în oameni ci bucură-te de calitățile lor. Nimeni nu e perfect și dacă vei continua să cauți perfecțiunea vei fi extrem de nefericit(ă).

Horoscop 14 septembrie. PEȘTI

Ești nesigur(ă) și nu ești stăpân(ă) pe tine. Chiar dacă ești pe un drum nou ține capul sus și treci peste toate provocările cu mult curaj.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop