Horoscop 14 august. Astăzi se spun vorbe grele, din păcate o zodie va suferi enorm

Horoscop 14 august. Astăzi se spun vorbe grele, din păcate o zodie va suferi enorm mai ales că de câteva zile lucrurile nu anunțau ceva pozitiv.

Horoscop 14 august. BERBEC

Este o zi încărcată de evenimente, afli știri care te vor uimi de-a dreptul. Ai intrat într-un tăvălug de senzații și sentimente ca-ntr-un iureș și ai impresia că nu mai scapi.

Horoscop 14 august. TAUR

Momentul de mare încărcătură emoțională va avea loc spre seară când se vor acumula foarte multe energii aglomerate și de tranzitul unor planete în casa familiei și a relațiilor amoroase.

Horoscop 14 august. GEMENI

Dacă nu ți-a ieșit un plan așa cum ai vrut tu, asta nu înseamnă eșec pe toate palierele. Înseamnă că tocmai ai învățat o lecție importantă. Fă alte planuri.

Horoscop 14 august. RAC

Casa Comunicării este încărcată cu 3 planete aprige. Ori te cerți cu cineva, ori plănuiești demult să-i spui cuiva ceva pe fondul unei frustrări mai vechi.

Horoscop 14 august. LEU

Vei primi bani, vei auzi vești ce țin de sectorul banilor sau vei fi prins în niște discuții care au legătură cu latura financiară. Astăzi este despre bani, dar nu e cazul să joci la loto. Ci să fii atent.

Horoscop 14 august. FECIOARĂ

Vei auzi o veste care te va tulbura peste măsură. Nu te așteptai la așa ceva și peste tine va fi ca un trăznet. Păstrează-ți cumpătul și mergi mai departe. Ia toate aceste experiențe ca pe lecții ale destinului.

Horoscop 14 august. BALANȚĂ

S-a terminat un episod din viața ta și cât de curând va începe altul. Vei primi alte persoane în viața ta atunci când vei fi pregătit(ă).

Horoscop 14 august. SCORPION

Suprizele se țin lanț de nativii Scorpioni în acest sfârșit de vară. Vești fulger, răsturnări de situații, rezolvări misterioase, probleme apărute de nicăieri…

Horoscop 14 august. SĂGETĂTOR

Ești din cale afară de somnolent. Astăzi nu ai energie și tonus. Marte retrograd îți joacă feste, din fericire mai are puține zile de influență.

Horoscop 14 august. CAPRICORN

Urăști jobul sau noile sarcini de serviciu. Ceva nu funcționează în sectorul profesional și îți aduce o mulțime de frustrări.

Horoscop 14 august. VĂRSĂTOR

Apare cineva în viața ta, ori o nouă cunoștință, ori un prieten sau chiar iubit… Cert e că cineva o să apară și o să-ți dea un impuls să continui ceea ce ai început. Probabil e vorba de un plan personal.

Horoscop 14 august. PEȘTI

Ești pus(ă) pe cheltuit bani. Vrei să-ți cumperi chestii noi în garderobă sau în casă. Nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de aschiziții.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop