Horoscop 13 septembrie. Zodia care va demasca un impostor

horoscop 13 septembrie

Horoscop 13 septembrie. E o zi în care pot ieși la iveală secrete importante, informații valoroase. Este o zi favorabilă demascării impostorilor, în care, în sfârșit, va triumfa dreptatea. 

BERBEC

Nu vă puteți aduna deloc la serviciu. Nu aveți prea mult spor, vă stă gândul la vacanță, dar șanse prea mari să plecați într-una nu prea aveți, din cauza fondurilor insuficiente. Asta nu înseamnă că nu puteți face o ieșire în afara orașului, weekendul acesta. Dacă se poate la munte, pe malul unui lac, ar fi ideal. Natura v-ar relaxa mai mult decât v-ați putea imagina.

TAUR

O cunoștință vă dă o informație importantă despre una dintre instituțiile cu care colaborați și de la care luați bani. Este posibil să se afle în incapacitate de plată și să vă fi ascuns acest lucru până acum. Cel mai bine ar fi, odată ce aflați informația, să întrebați direct reprezentanții instituției respective cum stă treaba și să opriți furnizarea serviciilor către ei dacă se confirmă zvonul.

GEMENI

Aflați un secret șocant despre o persoană din anturajul vostru. Poate are dosar penal, poate a comis vreo infracțiune în trecut, poate este autorul vreunui act reprobabil, oricum, ceva ce n-ați fi zis despre acea persoană care vă câștigase încrederea și pe care credeați că o cunoșteți destul de bine.

RAC

La serviciu, aveți un coleg care, de multă vreme, nu-și face treaba. Sunteți obligați să faceți ce nu reușește el să ducă la bun sfârșit, să corectați greșelile pe care le face frecvent. Și mai sunt și alții care-l acoperă de ceva vreme. Poate v-a fost rușine de rușinea lui până acum, dar azi considerați că a venit timpul să schimbați lucrurile, mai ales pentru că este recompensat pentru un lucru al cărui merit nu-l are. Dacă vreți să demascați impostorul, înarmați-vă cu toate dovezile posibile, pe care le-ați strâns și voi, pe care le mai puteți strânge de pe la alții.

LEU

Aflați că o persoană pe care o considerați de încredere răspândește informații false despre voi. Pentru că nu aveți cum să fiți 100% siguri că este adevărat, luați legătura cu ea și stați de vorbă. Abordați-o cu calm, să nu pară că îi cereți socoteala. Spuneți-i că ați aflat de la cineva (nu vă deconspirați sursa!) că ar fi lansat aceste zvonuri despre voi și că ați vrea să știți dacă este sau nu adevărat. Urmăriți-i reacția. Dacă este adevărat, va deveni agitată, va căuta cu disperare scuze.

FECIOARĂ

Deși sunteți foarte organizați de fel, azi parcă nu sunteți în apele voastre. Nimic nu vă iese, vă apucați de prea multe lucruri o dată și nu reușiți să duceți la bun sfârșit niciunul. Relaxați-vă și luați-le pe rând. Mai rău faceți dacă vă agitați. Nu o sa fiți mai eficienți, dimpotrivă.

BALANȚĂ

Sufletește, azi vă veți simți mai bine decât v-ați simțit în ultima vreme. Sunteți mai împăcați cu voi și asta pentru că reușiți să vă dați seama că ați făcut absolut tot ce-a ținut de voi pentru a menține relații bune cu oamenii din jurul vostru. Azi, cel puțin, reușiți să nu mai luați personal toate observațiile care vi se fac.

SCORPION

Vă deranjează atitudinea pe care unii oameni pe care i-ați sprijinit la un moment dat o au față de voi. Vi se pare nedreaptă și nejustificată, dar trebuie să știți faptul că atitudinea oamenilor față de voi este determinată frecvent de luptele lor interioare, nu de modul în care v-ați comportat voi cu ei.

SĂGETĂTOR

Aveți impresia că, la locul de muncă, sunteți nedreptățiți sau nimeni nu bagă în seamă eforturile voastre de a face ca toate lucrurile să meargă bine. Sunteți deciși să puneți cărțile pe masă și să îi anunțați pe toți că dacă eforturile voastre tot nu dau roade de luni bune, renunțați la ele și vă trăiați și voi viața ca niște oameni normali.

CAPRICORN

O surpriză frumoasă din partea unui prieten vine să vă însenineze ziua. Ar fi drăguț să vă găsiți, zilele acestea, timp să stați cu el să depănați amintiri, să împărtășiți povești de viață și sfaturi. Nici nu știți ce bine v-ar putea prinde o seară petrecută în felul ăsta.

VĂRSĂTOR

E momentul să fiți mai atenți la imaginea voastră. V-ați neglijat în ultima perioadă, iar acest lucru dăunează stimei de sine. Schimbați-vă coafura, culoarea părului, forma sprâncenelor, cumpărați-vă ceva drăguț de îmbrăcat sau încercați alt stil de machiaj. Nu e deloc în regulă că v-ați pierdut interesul față de propria persoană.

PEȘTI

Azi aveți un șarm aparte și câteva persoane de sex opus or să vă tot dea târcoale. Contextul astral nu este, însă, favorabil relațiilor de lungă durată. Dacă nu sunteți interesați de așa ceva, ci doar de aventuri, e în regulă. Mergeți înainte. Nu și dacă sunteți, însă, într-o relație!

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop