Horoscop 13 septembrie, Luna se pregătește pentru marea întâlnire care ne va afecta pe toți

Horoscop 13 septembrie. Ne pregătim cu toții pentru un nou ciclu lunar, din Fecioară care ne va afecta pe toți.

BERBEC

Trebuie să deschideți ochii în ceea ce privește anturajul vostru. Sunt prieteni foarte amabili și pietenoși dar ei ascund ceva, nu vă lăsați duși de nas, sunt oameni cu două fețe, vor să profite de voi. Sunteți duși cu vorba de cineva.

TAUR

Sunteți gata să vă aruncați într-o acțiune, aveți adevărul de partea voastă, există o garanție care vă dă curaj. Aveți o susținere alături de voi. Sunteți foarte siguri dar trebuie să analizați bine un anumit lucru. Inima vă spune ceva, creierul vă spune altceva.

GEMENI

Vă arătați foarte dispuși să ajutați pe cineva, să fiți umărul cuiva. Cineva are mare nevoie de voi, dați sfaturi și oferiți mângâieri. Poate fi chiar și o împăcare cu cineva drag. Poate mai dați o șansă unei iubiri.

RAC

Analizați o chestiune de zeci de ori, pe toate părțile, s-ar putea să cereți părerea unei alte persoane despre această problemă. Aveți nevoie de o concluzie. De o altă opinie.

LEU

Treceți printr-un moment mai delicat, este totuși o zi de 13. Apare un mic ghinion. Bucuria vi se risipește din cauza unui eșec. Se schimbă totul…

FECIOARA

Sunteți în centrul atenției. Transformați o ceartă în glumă, umorul dvs detensionează situația, nu transformați în război un conflict iminent.

BALANȚA

Este timpul să luați legătura cu niște oameni de care aveți nevoie. Apelați la ei pentru a vă scoate dintr-o situație. Mercur retrograd v-a adus aminte de această ofertă, persoane din trecut vă ajută.

SCORPION

Dați cu piciorul la o șansă care vi se oferă. Spuneți NU la ceva ce vi se oferă, luați prea în glumă totul. Dați cu piciorul unui noroc. Aveți dubii și îndoieli.

SĂGETĂTOR

Este un moment de tandrețe și plăcere. Este o zi dedicată iubirii, flirtului, revine cineva în viața voastră. Mercur retrograd vă readuce pe cineva în viața voastră. Este o zi dedicată lucrurilor frumoase.

CAPRICORN

Reapare cineva în viața voastră, se leagă o nouă prietenie. Acest om are ceva de oferit, vă împăcați cu cineva. Mercur retrograd vă readuce pe cineva în viața voastră.

VĂRSĂTOR

Vă e dor de cineva de o persoană dragă, de un loc îndepărtat. Este o nostalgie, o amintire. Aveți șansa să vă întoarcețși acolo. Poate fi un loc, o casă, o etapă.

PEȘTI

Stați pe loc din cauza unor situații care stagna, și ceea ce până mai iei părea mort, astăzi renaște. În ultimii ani v-ați abandonat un vis dar astăzi vi se deschide o ușă. Intervine divinitatea și vă oferă ceva ce nu ați crezut.

Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop