Horoscop 13 octombrie. Ce vă sperie mai mult: marți 13 sau mercur retrograd?

Horoscop 13 octombrie. Nu vă lăsați influențați de ziua de marți, cu cele 3 ceasuri rele. Nu vă lăsați înfricoșați de ziua de 13, ghinionul nu vine de aici. Ci de la Marte și Mercur retrograde amândouă.

Horoscop 13 octombrie. BERBEC

Nu primiți vești bune astăzi. Auziți o întâmplare care nu vă privește personal, dar sunteți oarecum implicați în poveste. Astfel de vești sunt declanșatoare de angoase pentru zodiile de foc.

Horoscop 13 octombrie. TAUR

Te simți necopt, imatur, ca și cum evenimentele grave nu te privesc neapărat pe tine ci pe oamenii mari. Aceasta ar putea fi o supapă pentru a scăpa de probleme ascunzându-te sub mantia imaturității.

Horoscop 13 octombrie. GEMENI

Ai un fel de a vedea lumea într-un mod copilăresc. Ceea ce nu este un lucru rău. Rău este dacă te manifești ca un copil în chestiuni serioase, bagatelizând lucrurile importante.

Horoscop 13 octombrie. RAC

Nu te da drept altcineva cu scopul de a impresiona pe cineva. Mai devreme sau mai târziu te vei trăda și nu vei ajunge la rezultatul dorit. În plus, riști să te faci de râs.

Horoscop 13 octombrie. LEU

Astăzi va trebui să faci un mic compromis pentru a depăși o situație neplăcută. Orgoliul tău nu e de acord cu această manevră, dar e calea cea mai sigură.

Horoscop 13 octombrie. FECIOARA

Ești preocupat(ă) de confortul tău și vrei să te bucuri de un spațiu așa cum ai visat. Intenționezi să faci câteva investiții în locuință sau chiar să îmbunătățești ceva la mașină.

Horoscop 13 octombrie. BALANȚA

Ai mare grijă la anturaj, câteodată prietenii sunt ca liftul: unii te duc în jos, alții te duc în sus. De tine depinde cum știi să-i alegi și cum te raportezi la relația cu cei din jur.

Horoscop 13 octombrie. SCORPION

Astăzi este ziua în care tragi linie și vezi exact ce-ai realizat în ultimele 8 luni. Investiția a fost enormă, ai pus mult suflet, ai sperat la un deznodământ mulțumitor.

Horoscop 13 octombrie. SĂGETĂTOR

Ce-ar fi să te eliberezi de tot și să iei o pauză? Să ieși la o cofetărie sau la o pizza? Pune totul pe hold și rupe-te de tot o jumătate de zi. O să te ajute!

Horoscop 13 octombrie. CAPRICORN

Nu te mai grăbi să le faci pe toate. Te precipiți și riști să faci greșeli mari. Ia toate lucrurile așa cum vin, nu anticipa rezolvări și nu analiza în detaliu tot ce se întâmplă.

Horoscop 13 octombrie. VĂRSĂTOR

Este o zi bună pentru nativii Vărsător. Pot primi bani sau o veste bună. Pot avea surpriza unei vizite neașteptate care le aduce multă bucurie.

Horoscop 13 octombrie. PEȘTI

Pentru nativii Pești astăzi marți 13 nu aduce lucruri îmbucurătoare. Ghinioanele se țin lanț, nu faceți planuri importante și pe termen lung că le faceți degeaba.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop