Horoscop 13 decembrie, regrete și păreri de rău pentru ceva întâmplat demult

Horoscop 13 decembrie, mulți ne aflăm ca într-o buclă, unele lucruri pare că s-au mai întâmplat odată. De aici intervin și revin la suprafață regrete și iluzii pierdute.

BERBEC

Oboseala își spune cuvântul și nu te simți capabilă sa duci la final un proiect pe care l-ai început recent. Nu te forța, mai ales că au fost săptămâni grele. Cu siguranță vei avea rezultate mai bune dacă lași totul pe săptămâna viitoare, iar weekendul viitor te odihnești.

TAUR

A spus cineva marți 13? Pentru tine este una dintre cele mai bune zile ale acestui an! Ești favorizată de astre și vei avea noroc indiferent de ceea ce îți propui să realizezi astăzi.

GEMENI

Ai parte de o zi tensionată la locul de muncă, în special din cauza unor colegi hotărâți să îți pună bețe în roate. Încearcă să lași la birou frustrările acumulate peste zi pentru că acestea îți pot afecta relația cu familia.

RAC

Astăzi te poți confrunta cu mici probleme de sănătate, dar nu sunt motive de îngrijorare. Încearcă, totuși, să te odihnești puțin mai mult și să te hidratezi. Îți va prinde bine în această perioadă agitată.

LEU

De preferat ar fi ca astăzi să nu îți asumi niciun risc. Te poți alege cu o mare pagubă sau chiar poți ajunge să te rănești inutil. Lasă provocările pe o altă zi și ocupă-te doar de ceea ce este necesar.

FECIOARĂ

Ești o fire destul de superstițioasă, iar această zi îți dă o stare de neliniște permanentă. Tot ce trebuie să faci este să te calmezi, în caz contrar, cu siguranță vei vedea doar aspectele negative.

BALANȚĂ

Te chinui de multă vreme să faci un anumit lucru, iar astăzi în sfârșit vei reuși, ceea ce te va face să privești totul ca pe o mare realizare. Poate fi vorba despre o achiziție sau despre rezolvarea unei probleme.

SCORPION

Persoana iubită îți reproșează că nu îi oferi suficientă afecțiune și că ai început să pui relația de cuplu pe planul doi. Este momentul să aveți o discuție serioasă despre viitor și să vedeți în ce măsură planurile voastre coincid.

SĂGETĂTOR

Destinul îți scoate astăzi în cale o ocazie cu care nu te întâlnești prea des. Ține doar de tine să faci din acest lucru unul fabulos și care să îți schimbe radical viața.

CAPRICORN

Amânări, promisiuni nerespectate, minciuni. De asta ai parte în ultima perioadă din partea șefilor, iar acum este momentul să pui piciorul în prag. Nu te mai lăsa călcată în picioare.

VĂRSĂTOR

Ești pusă într-o situație nu tocmai comodă, dar trebuie să te prefaci că totul e perfect pentru a păstra aparențele. Descoperi din întâmplare că în toată această perioadă o persoană din cercul de prieteni s-a ascuns în spatele unei măști, iar asta te dezamăgește profund.

PEȘTI

Astăzi îți dai seama că ai căutat sprijin în locul greșit și că persoana care să te susțină era mai aproape decât ți-ai imaginat. Poți începe tu o conversație cu ea.

HOROSCOPUL ANULUI 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop