Horoscop 13 decembrie. Contrar așteptărilor, vineri 13 este o zi cu mult noroc pentru această zodie

Horoscop 13 decembrie

Horoscop 13 decembrie. Vineri 13 este ziua de care se leagă o mulțime de superstiții, însă această zodie va avea noroc cu carul! 

Horoscop 13 decembrie. Contrar așteptărilor, vineri 13 este o zi cu mult noroc pentru această zodie

Horoscop 13 decembrie, BERBEC

Oboseala își spune cuvântul și nu te simți capabilă sa duci la final un proiect pe care l-ai început recent. Nu te forța, mai ales că este finalul săptămânii. Cu siguranță vei avea rezultate mai bune dacă lași totul pe săptămâna viitoare, iar în weekend te odihnești.

Horoscop 13 decembrie, TAUR

A spus cineva vineri 13? Pentru tine este una dintre cele mai bune zile ale acestui an! Ești favorizată de astre și vei avea noroc indiferent de ceea ce îți propui să realizezi astăzi.

Horoscop 13 decembrie, GEMENI

Ai parte de o zi tensionată la locul de muncă, în special din cauza unor colegi hotărâți să îți pună bețe în roate. Încearcă să lași la birou frustrările acumulate peste zi pentru că acestea îți pot afecta relația cu familia.

Horoscop 13 decembrie, RAC

Astăzi te poți confrunta cu mici probleme de sănătate, dar nu sunt motive de îngrijorare. Încearcă, totuși, să te odihnești puțin mai mult și să te hidratezi. Îți va prinde bine în această perioadă agitată.

Horoscop 13 decembrie, LEU

De preferat ar fi ca astăzi să nu îți asumi niciun risc. Te poți alege cu o mare pagubă sau chiar poți ajunge să te rănești inutil. Lasă provocările pe o altă zi și ocupă-te doar de ceea ce este necesar.

Horoscop 13 decembrie, FECIOARĂ

Ești o fire destul de superstițioasă, iar această zi îți dă o stare de neliniște permanentă. Tot ce trebuie să faci este să te calmezi, în caz contrar, cu siguranță vei vedea doar aspectele negative.

Horoscop 13 decembrie, BALANȚĂ

Te chinui de multă vreme să faci un anumit lucru, iar astăzi în sfârșit vei reuși, ceea ce te va face să privești totul ca pe o mare realizare. Poate fi vorba despre o achiziție sau despre rezolvarea unei probleme.

Horoscop 13 decembrie, SCORPION

Persoana iubită îți reproșează că nu îi oferi suficientă afecțiune și că ai început să pui relația de cuplu pe planul doi. Este momentul să aveți o discuție serioasă despre viitor și să vedeți în ce măsură planurile voastre coincid.

Horoscop 13 decembrie, SĂGETĂTOR

Destinul îți scoate astăzi în cale o ocazie cu care nu te întâlnești prea des. Ține doar de tine să faci din acest lucru unul fabulos și care să îți schimbe radical viața.

Horoscop 13 decembrie, CAPRICORN

Amânări, promisiuni nerespectate, minciuni. De asta ai parte în ultima perioadă din partea șefilor, iar acum este momentul să pui piciorul în prag. Nu te mai lăsa călcată în picioare.

Horoscop 13 decembrie, VĂRSĂTOR

Ești pusă într-o situație nu tocmai comodă, dar trebuie să te prefaci că totul e perfect pentru a păstra aparențele. Descoperi din întâmplare că în toată această perioadă o persoană din cercul de prieteni s-a ascuns în spatele unei măști, iar asta te dezamăgește profund.

Horoscop 13 decembrie, PEȘTI

Astăzi îți dai seama că ai căutat sprijin în locul greșit și că persoana care să te susțină era mai aproape decât ți-ai imaginat. Poți începe tu o conversație cu ea.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Luna Plină în Gemeni le schimbă viața zodiilor. Care sunt previziunile Uraniei?

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop