Horoscop 13 august 2020. O zodie avantajată pe plan amoros după lungi așteptări

Horoscop 13 august 2020. O zodie avantajată pe plan amoros după lungi așteptări

Horoscop 13 august 2020. O zodie avantajată pe plan amoros, mai ales după îndelungi așteptări și sacrificii.

Horoscop 13 august. BERBEC

Cineva drag îți cere sfatul într-o chestiune importantă, de suflet. Tu trebuie să rămâi echilibrat(ă) și imparțial(ă) dacă vrei să fii un sfetnic bun.

Horoscop 13 august. TAUR

Ascultă-ți inima pentru că are ceva important să-ți comunice. E foarte bine să fii cerebral(ă) dar viața se trăiește în echilibru, așa că nu scoate inima din calcul.

Horoscop 13 august. GEMENI

Situația de față nu-ți priește deloc, te stresează peste măsură și-ți dă o stare de anxietate. Este ceva ce n-am mai trăit până acum, probabil de aceea degringolada psihică pe care o resimți. O zi plină de angoase.

Horoscop 13 august. RAC

Multe proiecte ți-au ieșit în ultimul timp și asta ți-a adus o stare de satisfacție. Optimisul este nota dominantă de astăzi. Mergi pe drumul ăsta…

Horoscop 13 august. LEU

Mintea ți-a tot zburat de ceva timp la o iubire mai veche. Se spune că dacă o relație nu s-a încheiat universul va găsi o cale să vă apropie din nou.

Horoscop 13 august. FECIOARĂ

Ai nervi și o totală indispoziție pentru orice activitate estivală. Este o stare trecătoare nu lăsa să se generalizeze. În luna septembrie se vor echilibra toate forțele pentru Fecioare.

Horoscop 13 august. BALANȚĂ

Te bântuie o mulțime de gânduri contradictorii. Vrei ceva, îți faci planuri, apoi după câteva ore te răzgândești. Spre seară o să obosești.

Horoscop 13 august. SCORPION

Ești nostalgic(ă) și melancolic(ă). Mintea îți zboară hăt de parte la vremurile când toate grijile de astăzi nu existau. Ferește-te să trăiești în trecut.

Horoscop 13 august. SĂGETĂTOR

Ai o vervă și un chef de viață aproape molipsitoare. Toate îți merg din plin, probabil și datorită energiei pozitive pe care o emani. Joacă la loto!

Horosocop 13 august. CAPRICORN

Nu lăsa pe nimeni din cei apropiați să te descurajeze. Planurile tale trebuie duse până la capăt indiferent de ce spun ceilalți. Este viața ta, tăiește-o!

Horoscop 13 august. VĂRSĂTOR

Te ferești de gura lumii ca dracu de tămâie. Nu-ți place să te vorbească lumea și să fii subiect de bârfe. Din păcate nu poți controla acest aspect.

Horoscop 13 august. PEȘTI

Primești câteva mărturii de dragoste care îți aduc pacea în suflet. Așteptai demult un semn de afecțiune și iată că astăzi o să primești din plin.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop