Horoscop 13 – 14 iunie. Un weekend în care ți se spun mai multe minciuni. Vezi cine este duplicitar

Horoscop 14 iunie

Sfatul astrelor este ca în acest weekend să nu crezi chiar tot ce auzi. Mulți sunt cei care vor să te ducă în eroare.

Horoscop BERBEC
Un weekend în care nu-ți prea place ce auzi pentru că sunt opinii diferite de cele pe care le ai tu. Nu ești un om care primește comod criticile, dar de data aceasta ar fi bine să asculți.

Horoscop TAUR
Te trezești implicat într-o situație din care trebuie să ieși, dar nu știi cum. Ai grijă la sfaturile nu tocmai cinstite pe care le primești. Filtrează informația înainte să acționezi.

Horoscop GEMENI
Nu renunța la proiectul pe care nu-l simți neapărat cel mai aproape de sufletul tău. Situația se va schimba radical, foarte curând. Nu asculta sfaturile celor din jur.

Horoscop RAC
Eșri foarte nervos și agitat. Ți s-au înecat toate corăbiile și continuă să fie furtună. Din păcate, însă, nici atitudinea ta nu este una potrivită. Mai bine îți faci un ceai și privești un film.

Horoscop LEU
Nimic nu este ceea ce pare în acest weekend. Fie că vorbim despre ceea ce simți sau despre ceea ce auzi. Lasă Universul să-și facă treaba, acum el este cel mai inspirat.

Horoscop FECIOARĂ
Nici să nu te gândești să-ți faci planuri de viitor zilele astea. Calci pe teren minat și nici ceea ce simți nu este în acord cu adevărul. Stai liniștit. Mai bine faci ceva care să te relaxeze.

Horoscop BALANȚĂ
Tot ce-ți dorești acum este să te bucuri de ce ai. Nu-i lăsa pe cei din jurul tău să-ți distragă atenția către lucruri materiale. Să știi că spiritual ești cel mai bine aspectat.

Horoscop SCORPION
Ai nevoie de încurajare și de căldură de la oamenii din jurul tău. Spune-le răspicat acest lucru. Nimeni nu poate să ghicească ce-ți dorești tu cu adevărat. Comunică, cere și o să primești fix ce ai nevoie.

Horoscop SĂGETĂTOR
Ai grijă! Cineva încearcă să-ți „vândă gogoși'. Nu-ți pune încrederea în oamenii pentru care până mai ieri ai fi făcut sacrificii greu de imaginat. Lucrurile nu sunt roz și tu poți oricând să cazi în plasa lor.

Horoscop CAPRICORN
Financiar stai foarte prost, iar asta îți consumă toată energia. Ești singura persoană care poate îndrepta situația. Ia decizii mature și fii chibzuit. Numai așa vei ajunge să vezi luminița de la capătul tunelului.

Horoscop VĂRSĂTOR
Te simți atacat din toate părțile și cumva ai dreptate. Din păcate, ai permis multor oameni să-ți invadeze spațiul intim. Fă alegeri și, în același timp, curățenie. Lasă oamenii să plece din viața ta. Mulți vor asta.

Horoscop PEȘTI
Multă energie negativă de la cei din jurul tău. Fii atent la oamenii care se plâng tot timpul. Nu te lăsa acaparat de starea lor proastă. În fond, tu ești foarte bine. Nu ai de ce să te încarci cu problemele lor.

Cele mai pacatoase zodii de femei din horoscop. Nu au niciodata remuscari!

Credit foto: Revista Avantaje

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop