Horoscop 12 septembrie. Zodia care va reuși să iasă dintr-un impas

Horoscop 12 septembrie. Se poate spune că este cea mai bună zi a săptămânii pentru majoritatea zodiilor, în multe sectoare ale vieții. Contextul astral favorizează creativitatea, care îi va ajuta pe nativi să găsească soluții la probleme care le-au dat ceva bătăi de cap în ultimul timp, dar și comunicarea, grație căreia mulți nativi pot relua legături cu persoane care în trecut s-au simțit jignite de anumite vorbe sau comportamente ale nativilor. O zodie va reuși să iasă dintr-un impas pe care până de curând îl credea imposibil de depășit.

BERBEC

Aveți ceva spor la serviciu astăzi, mai mult decât în alte zile, iar asta vă dă o stare de bine. Probabil că nu veți fi apreciați de cei din jur pentru asta, nici de superiori, dar nici nu contează. Tot ce contează este să fiți voi mulțumiți de voi înșivă pentru că, din păcate, mulți dintre voi nu stau prea strălucit la capitolul stimă de sine.

TAUR

Aveți o problemă de familie ale cărei ițe au fost foarte încurcate și mulți membri ai familiei așteptau de la voi să veniți cu rezolvarea. Ba, chiar și vouă v-ar fi plăcut să aveți soluția. Ei, bine, astrele vă sunt favorabile, azi, din acest punct de vedere și aveți toate șansele să descurcați acele ițe.

GEMENI

O legătură de prietenie a fost ruptă, cu ceva vreme în urmă, de un schimb de replici nelalocul lui. Voi ați zis ceva, partenerul de conversație a înțeles altceva, iar orgoliile nu v-au lăsat să cedați. Se pare că voi v-ați fi dorit de mai multă vreme să vă împăcați, dar nu ați găsit aceeași dorință și la fostul amic. Ei, bine, a sosit momentul să lămuriți lucrurile și să vă împăcați. Aveți încredere în puterea voastră de convingere.

RAC

Neînțelegerile cu partenerul de cuplu sunt pe cale să se stingă, dacă luați inițiativa de a deschide dialogul. Contextul astral favorizează dialogul constructiv și vă înzestrează cu abilitățile unui bun comunicator.

LEU

Mare atenție, azi, la ce mâncați, la ce beți. Contextul astral vă face surpriza neplăcută să vă sensibilizeze sistemul digestiv, dar depinde de voi să vă țineți departe de probleme. Cel mai important, încercați să nu mâncați mult și evitați prăjelile și dulciurile. Altfel, vă puteți trezi țintuiți în loc de dureri atroce de burtă, de balonări, de înțepături la ficat, de reflux gastro-esofagian.

FECIOARĂ

Vesta bună a acestei perioade este că astăzi veți reuși să ieșiți din impasul financiar în care intraserăți de luni bune. În conturi vă intră o sumă de bani semnificativă. Fie cineva vă returnează un împrumut care are mulți ani vechime, fie vă intră niște bani grămadă din niște colaborări, dar poate fi vorba și despre o despăgubire de pe urma vreunui litigiu.

BALANȚĂ

În ultima perioadă, ați simțit parcă o răceală din partea partenerului de cuplu. Vi se pare că vă respinge, că ceva nu mai este ca înainte. Important este să nu vă mințiți că nu se întâmplă nimic. Intuiția vă spune că ceva este în neregulă și ea nu vă înșală. Probabil că atitudinea partenerului față de voi este reală. Abordați problema frontal, provocați-l la o discuție. Nu-i aruncați reproșuri, nu-l trageți la răspundere, încurajați-l doar să vă povestească ce se întâmplă cu el.

SCORPION

În viața voastră, reapare o persoană din trecut care a însemnat mult pentru voi. Cel mai probabil, va încerca să ia legătura cu voi prin intermediul rețelelor sociale. Ascultați-vă intuiția. Dacă ea vă spune că reluarea legăturii cu acea persoană va complica lucrurile în viața vostră, nu o faceți.

SĂGETĂTOR

Cineva vă dă o informație compromițătoare despre o persoană pe care o cunoașteți foarte bine. Nu lăsați ca această informație să vă schimbe părerea despre acea persoană. Porniți de la prezumția de nevinovăție și încercați să aflați din mai multe surse ce se întâmplă cu acea persoană. Poate o puteți ajuta cumva.

CAPRICORN

Nu sunteți deloc mulțumiți cu ce se întâmplă în viața voastră. Nu aveți bani, nu aveți timp, aveți datorii, ați uitat cum e să nu ai nicio grijă. Ei, bine, știți vorba aia: “Fă Rai din ce ai”? Încercați să vă descurcați cu puținul pe care-l aveți și vedeți cum faceți să nu vă mai refugiați în muncă. Plimbările nu costă nimic. Vă recomandăm chiar plimbările fără însoțitor pentru a petrece mai mult timp voi cu voi, pentru a vă pune ordine în gânduri.

VĂRSĂTOR

Energia este cuvântul-cheie pentru voi astăzi. Reușiți să vă organizați bine și să terminați la timp tot ceea ce v-ați propus. Nu este exclus nici să primiți sume importante de bani, fie o mărire de salariu, fie un cadou din partea familiei.

PEȘTI

Pe parcursul zilei este indicat să profitați la maximum de ocaziile care se ivesc. Norocul nu pare să vă ocolească, aşa că încercați să obțineți cât mai multe beneficii de pe urma acestei oportunități.

Sursa foto: 123rf.com

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop