Horoscop 12 octombrie, zodiile care au datorii vor avea un stres în plus

BERBEC

Prietenii nu sunt cei mai potriviți. Mai mult vă trag în jos sau bateți pasul pe loc. Aveți curajul să puneți punct unor relații care vă trag înapoi. Persoanele care vă pun piedică trebuie eliminate din drumul vostru. Fiți fermi, adevărați lideri și puneți piciorul în prag.

TAUR

Cineva din anturajul profesional vă ajută într-o chestiune care vă pune într-o lumină favorabilă. Colaborați, munciți în echipă, să nu uitați că aveți un atu în mânecă. Șefii vă plac, vă dau sfaturi bune. Este un moment de promovare, de succes, de afirmare.

GEMENI

Se aglomerează lucruri în viața voastră, aveți ceva restanțe în responsabilități neachitate, ori trebuie să dați bani. Astăzi se plătește ceva, este obligatoriu. O zi cu stres maxim în suflet. S-au adunat atât de multe încât încă o sarcină e deja prea mult.

RAC

Astăzi are loc o confruntare cu cineva cu autoritate. Vă simțiți judecat, o să fiți luat la bani mărunți. Cineva vine din urmă, veți avea o surpriză, nimic nu se uită, ies la iveală lucruri ascunse. Este o pată, o greșeală, o vină sau o problemă care va ieși la suprafață.

LEU

Vine o furtună de unde nici nu credeați. Se poate strica tot, se schimbă cursul evenimentelor. Va fi o surpriză majoră, e posibil să vă fi bucurat mult prea repede. S-ar putea să primiți o veste proastă, aveți o piedică în drumul vostru astăzi.

FECIOARA

Aveți motive de mândrie, câștigați în fața unor oameni cu care v-ați certat în trecut. V-ați încăpățânat să arătați că aveți dreptate. Astăzi este moment de jubilare pentru că vi se recunosc meritele.

BALANȚĂ

Munciți de ceva vreme la o acțiune, e aproape gata și sunteți tare mândri de munca voastră. Sunteți la final cu proiectul vostru, până săptămâna viitoare mai aveți timp să finalizați. O să fiți lăudat.

SCORPION

Aveți o frică, o stare de suspiciune continuă și nu vreți să recunoașteți că aveți o problemă. Sunteți îngrijorat de ceva, iar o persoană dragă este aproape de voi să vă ajute. Trebuie să scoateți afară prin destăinuire toate secretele care vă apasă.

SĂGETĂTOR

Ieșiți dintr-o zonă gri, astăzi se clarifică totul, dar cu ajutorul unui om apropiat. Cereți sfatul unei persoane apropiate și veți avea claritatea situației. Veți avea un dialog interesant din care veți afla câteva lucruri interesante. Un schimb de informații din care vei învăța câte ceva.

CAPRICORN

Aveți o zi bună, de succes, sunteți foarte aproape de final. Ați construit ceva pentru a primi laudele celor din jur. Proiectul v-a ieșit foarte bine. Așteptările au fost foarte ridicate. Aveți mari șanse să aveți un succes răsunător.

VĂRSĂTOR

Aveți probleme de natură financiară. Ceva nu a funcționat în activitatea voastră profesională. Este o zi legată de documente, acte, un interviu de angajare. Aveți de prezentat un act. S-ar putea să fie o schimbare de statut.

PEȘTI

Ați visat la ceva multă vreme… A sosit timpul să cereți ce vă doriți. Revendicați cu voce tare tot ce vă doriți, aveți curajul să îl cereți. Vreți mai multă iubire, poate dreptul la fericire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop