Horoscop 12 noiembrie: zodia care se pregătește pentru marea furtună de săptămâna viitoare

Este o zi în care liniștită și calmă, ne umplem bateriile pentru ce urmează.

BERBEC

Este o zi în care Dumnezeu îți dă puterea să treci peste tot și toate. Ceva vă împinge de la spate, primiți o veste bună, sau un motiv de bucurie. Ar putea fi o fostă iubire care vă dă un mesaj și vă umple sufletul de bucurie.

TAUR

Se pare că primiți un răspuns pe care l-ați așteptat de ceva timp. Astăzi se rezolvă ceva care a început acum un an, poate fi o ceartă din trecut, astăzi vă împăcați cu persoana respectivă. Un dezastru din trecut se clarifică astăzi. O greșeală veche își găsește iertare.

GEMENI

Multe de făcut, dar puțin chef. Nu vă stă mintea la treabă deloc. E posibil să fi acumulat oboseală. Nu mai vreți să vă aruncați în activități noi, de orice natură. Oamenii nu mai sunt cei pe care să vă bazați.

RAC

Vă blocați într-un gând și nu mai puteți ieși din el. Faceți o obsesie pentru ceva anume. Stați pe loc și nu mai faceți nimic din cauza a ceea ce aveți în minte.

LEU

Puneți punct unei acțiuni sau unei relații. Vă vedeți de drum, vă dați mâna și plecați. Nimic nu durează la nesfârșit. S-ar putea să începeți imediat o altă relație… Unde vi se cer alte resurse.

FECIOARA

Simțiți că lipsește ceva din viața voastră și vă cufundați în muncă. Munca vă abate atenția de la singurătate. Trebuie să faceți ceva să nu vă mai gândiți la golul interior. Faceți curat, aranjați hainele.

BALANȚĂ

Ați avut multă răbdare cu cineva, ați tolerat multe de la acest om. Mereu ați avut dreptate în legătură cu acest om, și astăzi e posibil ca această persoană să piardă, să clacheze. Este un om rău și orgolios.

SCORPION

Aveți energie multă astăzi, dar nu mai sunteți nervos cum erați zilele trecute. V-ați calmat nervii și agresivitatea. Ați face bine să țineți cont de faptul că impulsivitatea de care ați dat dovadă în ultimul timp v-a făcut mult rău.

SĂGETĂTOR

În plan profesional aveți mici probleme, există o luptă de orgolii. Vreți să vă spuneți punctul de vedere și să fiți ascultat. S-ar putea să înceapă un conflict la job. Vă deranjează atacurile la care sunteți supuși.

CAPRICORN

Vă trec pe la urechi niște confidențe, bârfe, vești bizare. Aflați niște taine incredibile. S-ar putea să fie despre persoana iubită sau despre o persoană foarte apropiată. Vin către voi niște informații foarte subtile care ascund mari taine.

VĂRSĂTOR

Cineva vă prețuiește, sunteți admirat. Primiți laude, cuceriți, sunteți remarcat. Este o zi în care sunteți într-o lumină aparte care atrage simpatia unora. Oamenii vă remarcă atuurile iar voi jubilați.

PEȘTI

Se liniștesc apele din jurul vostru. Această liniște vine de la o veste pe care o așteptați de ceva vreme. Răsuflați ușurați, în sfârșit. Furtuna de ieri s-a risipit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop