Horoscop 12 iunie 2020. Cam proaste veștile de astăzi. Bine că vine weekendul, ne putem relaxa

Horoscop 13 aprilie

Horoscop 12 iunie 2020. Nu este un sfârșit de săptămână așa cum ne-am aștepta, dar asta este. Se spune că nu trebuie să ne facem griji pentru lucrurile pe care nu le putem schimba. Hai totuși să vedem ce ne așteaptă ca să știm ce arme să ne punem în desagă.

Horoscop Berbec
Cel mai mare dușman al tău astăzi îți este gura. Ai grijă ce și cum zici. Ai putea să pari arogant. Chiar și în relațiile sentimentale, atitudinea ta îți va putea aduce multe bile negre.

Horoscop Taur
N-ai pic de energie, iar asta nu aduce niciun plus în viața ta. Vei primi mustrări la serviciu, dar și de la familie. Ordihnește-te pe seară.

Horoscop Gemeni
Dragostea îți dă mari bătăi de cap și, din păcate, deocamdată nu poți schimba situația asta. Repune-te pe picioare, vor veni și zile mai bune. În plus, nu uita de intuiție. Universul îți transmite semnale, nu mai refuza să le vezi.

Horoscop Rac
N-ai chef de nimic. Un moment destul de dificil. Lasă nervii deoparte și încearcă să privești doar partea plină a paharului. Altfel, crede-mă, o să fugă toată lumea de tine.

Horoscop Leul
Astăzi, perspectivele tale nu sunt văzute cu ochi buni de parteneri. Nu insista să pornești alte proiecte sau să inițiezi noi discuții. Rezolvă cele mai urgente lucruri pe care le ai pe ordinea de zi, iar restul este mai bine să rămână așa cum este acum.

Horoscop Fecioara
Ești bombardat din toate părțile cu acțiuni nu tocmai plăcute. Șeful îți bate obrazul că nu ai respectat deadline-ul, iar acasă, ai tăi dragi îți reproșează că le acorzi din ce în ce mai puțin timp. Calmează-te. Îți vor veni idei bune.

Horoscop Balanță
Financiar și amoros stai atât de prost că nu-ți mai aduci aminte să mai fi avut o situație asemănătoare. Ascultă ce-ți spun prietenii și rudele. Pentru că văd lucrurile la rece, au posibilitatea să-și facă o părere obiectivă asupra problemei.

Horoscop Scorpion
Partenerul tău de viața este colacul tău de salvare, astăzi. Ascultă-i sfaturile indiferent de domeniul din care face parte problema. Ideile pe care le are acum sunt singurele care te pot salva.

Horoscop Săgetător
O să fii dezamăgit de câțiva colegi de serviciu, astăzi, tocmai din acest motiv ar fi bine să-i ocolești pe cât mai mult posibil. Întoarce-ți atenția către persoana iubită. Are mare nevoie de tine astăzi.

Horoscop Capricorn
Dezamăgire maximă din partea unui partener de afaceri, iar acest lucru te face să începi să-ți pierzi încrederea în el. Nu investi și evită să le spui oamenilor care-ți sunt planurile. S-ar putea să ai de suferit.

Horoscop Vărsător
Nu lua decizii importante astăzi și nu purta discuții în contradictoriu. În plus, din partea familiei vin vești destul de neplăcute din punctul de vedere al sănătății. Mă tem că cineva apropiat ție nu se simte foarte bine.

Horoscop Pești
Lasă discuțiile de business pentru alte zile și stai mai mult cu tine astăzi. Nu este o zi tocmai bună să faci socializare. Mai degrabă fă planuri. S-ar putea să iasă mai bine.

Credit foto: Revista Avantaje

A slăbit 2 kg în 3 zile! Ce dietă ține Alina Pușcaș?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop