Horoscop 12 decembrie. Zodia care trece printr-o mare cumpănă astăzi

Horoscop 12 decembrie

Horoscop 12 decembrie. Nu este deloc o zi ușoară pentru cei născuți într-o anumită zodie. Destinul le scoate în cale o  cumpănă pe care o vor depăși cu mari eforturi.

Horoscop 12 decembrie. Zodia care trece printr-o mare cumpănă astăzi

Horoscop 12 decembrie, BERBEC

Deși urăști minciuna mai mult decât orice, astăzi ești pusă în situația de a ascunde adevărul, totul de dragul unei persoane apropiate. Faci acest compromis pentru a o feri de o problemă majoră, dar nu ești deloc împăcată cu decizia pe care ai luat-o.

Horoscop 12 decembrie, TAUR

Astăzi va fi nevoie să renunți la mândrie și să recunoști că ai nevoie de ajutor. Tot ce s-a întâmplat în acest an te-a schimbat mai mult decât te-ai fi așteptat, iar acum că ai realizat și tu acest lucru, îți dai seama cât de mult le-ai greșit persoanelor importante din viața ta.

Horoscop 12 decembrie, GEMENI

Pentru tine începe o zi cu suișuri și coborâșuri. Când în sfârșit ai reușit să îți rezolvi problemele din sfera emoțională, apar motive de nemulțumire la locul de muncă. Cu timpul vei reuși să le pui pe toate în ordine, dar trebuie să ai răbdare.

Horoscop 12 decembrie, RAC

E o zi cu spor și multe realizări pentru tine. Reușești să duci la capăt un proiect dificil, iar sentimentul că ai finalizat totul cu bine îți umple sufletul de bucurie.

Horoscop 12 decembrie, LEU

Știi că oamenii încep lucruri noi la început de an, dar tu vrei să fii cu un pas înaintea tuturor și să nu mai aștepți nici măcar o secundă. Îți vei lua inima în dinți și vei face acea schimbare importantă de care te-ai temut la început, dar pe care o consideri mai mult decât necesară acum!

Horoscop 12 decembrie, FECIOARĂ

Știi că ai de pierdut și că vei suferi mult, dar cu toate astea te încăpățânezi să iei o decizie despre care știi din start că este greșită. Nu te gândi doar la ce se va întâmpla acum, ci ia în considerare consecințele pe termen lung.

Horoscop 12 decembrie, BALANȚĂ

Ziua de astăzi va fi una foarte complicată pentru tine. Va fi nevoie să îți aduni toate forțele pentru a depăși o cumpănă apărută în viața personală. Poate fi vorba despre un adevăr dureros legat de persoana iubită.

Horoscop 12 decembrie, SCORPION

Astăzi mergi pe principiul totul sau nimic. Te-ai săturat să te mulțumești cu jumătăți de măsură și simți că a venit momentul să primești exact ceea ce meriți.

Horoscop 12 decembrie, SĂGETĂTOR

O persoană care te-a privit din umbră o lungă perioadă de timp își face în sfârșit curaj și te abordează. Nu o trata cu indiferență, ci ascultă cu interes tot ce are de spus. Poate ieși ceva bun din toată această asociere.

Horoscop 12 decembrie, CAPRICORN

Îți dai seama că este prea târziu pentru a rezolva anumite lucruri, iar asta te face să îți reproșezi că nu ai grăbit pasul și că ai așteptat ca totul să pice din cer. Acum este inutil să mai bați la uși care s-au închis.

Horoscop 12 decembrie, VĂRSĂTOR

După o lungă perioadă în care viața ta a fost o continuă rutină, cineva vine astăzi și schimbă regulile jocului. Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți, iar tu îți vei da seama că până acum ai trăit complet greșit.

Horoscop 12 decembrie, PEȘTI

Nu îți place ca odată ce ai pornit pe un drum să te întorci, dar astăzi va fi nevoie să faci acest lucru. Nu privi totul într-o manieră negativă. Un pas înapoi te va ajuta să ai o imagine completă asupra a ceea ce urmează să se întâmple în viața ta.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 decembrie 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop