Horoscop 11 martie, decizii grele, schimbări de direcție

Horoscop 11 martie. Pentru zodiile de pământ, astăzi este ziua marilor decizii.

Horoscop 11 martie. BERBEC

Ai nevoie de puțină singurătate, de momente petrecute doar cu tine. Învață să meditezi și să te concentrezi asupra lucrurilor importante din viața ta. Pune frână tăvălugului de gânduri haotice.

Horoscop 11 martie. TAUR

Trebuie să-și încarci bateriile. Așa că dacă ai o invitație din partea unui prieten, amic sau cunoscut, ieși și socializează. Vorbește despre cărți și filme, despre vacanțe sau noile evenimente internaționale. Dar nu sta singur(ă).

Horoscop 11 martie. GEMENI

De câteva luni te simți prins(ă) într-o capcană de unde pare că nu scapi, asemeni unei curse de șoareci. Ei bine, scapi din această cursă fără final, dar în loc să te liniștești, tot cauți aceeași agitație. Relaxează-te și pornește pe alt drum.

Horoscop 11 martie. RAC

Ești dezinteresat(ă) de lucrurile la care alții sunt entuziasmați și nu înțelegi de ce. Nu e nimic în neregulă cu tine, doar că plictiseala ta proverbială este astăzi la cele mai înalte cote. Tu nu vibrezi la orice muzică….

Horoscop 11 martie. LEU

Astăzi ai mintea clară și judecata limpede, merită să iei decizii importante și să reflectezi asupra planurilor de viitor. Vezi lucrurile într-o lumină impecabilă, fără să adaugi exagerări sau negativisme.

Horoscop 11 martie. FECIOARA

Există o amintire neplăcută care este adânc ascunsă în sufletul tău și care nu te lasă să fii cu adevărat fericit(ă). Nu mai lăsa pe nimeni din anturajul tău să-ți aducă în permanență aminte de această rană neînchisă. Mergi mai departe.

Horoscop 11 martie. BALANȚA

Se întâmplă ceva ciudat cu persoana iubită, nu strică să fii puțin atent(ă). Poate are ceva pe suflet, poate ascunde o depresie, poate vrea să-ți comunice o veste. Pune-te în gardă. Dar pregătește-te pentru orice tip de discuție…

Horoscop 11 martie. SCORPION

Primești o veste importantă care îți dă viața peste cap. Nu e neapărat o surpriză pentru că o aștepți demult. Emoția este copleșitoare, te simți ca și cum ai fi îndrăgostit…

Horoscop 11 martie. SĂGETĂTOR

Cei dragi au astăzi nevoie de sfaturile sau de prezența ta. Fii alături de ei cu o vorbă bună și adu-ți aminte că oamenii dragi sunt mereu lângă tine când ai nevoie de ei. Întoarce acest gest divin.

Horoscop 11 martie. CAPRICORN

Nu te simți în largul tău, nu ești în elementul tău, ești iritat și nervos, nimic nu-ți convine. Viața ta nu e tocmai organizată, de aceea astăzi ar putea fi un moment prielnic pentru curățenie interioară.

Horoscop 11 martie. VĂRSĂTOR

O ceartă mai veche, un conflict sau o neînțelegere se poate repara astăzi prin dorința de a face lucrurile bine. Echilibrând lucrurile nu faci decât să aduci lumină în zonele umbroase ale existenței tale.

Horoscop 11 martie. PEȘTI

Astăzi dacă ești atent(Ă) poți câștiga niște bani, trebuie doar să nu lași norocul să treacă pe lângă tine. Joacă la loto, joacă-ți toate șansele, casa banilor este foarte bine aspectată.

Foto: 123rf

Horoscopul lunii MARTIE 2021

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop