Horoscop 11 august. O zi în care veștile vin în valuri

Horoscop 11 august. O zi în care veștile vin în valuri

Horoascop 11 august. O zi în care veștile vin în valuri pentru toate zodiile. De vină este Marte retrograd care se va opri abia la sfârșitul lunii august.

Horoscop 11 august. BERBEC

Cineva te scoate din ale tale și te bagă într-o zonă în care abia ai scăpat: cu angoase și anxietăți. Noroc că mersul retrograd al planetei tale dominatoare nu mai durează mult.

Horoscop 11 august. TAUR

Lasă trecutul în urmă și trăiește cu toată ființa ta în prezent. Pierzi etape și momente importante din clipa de față pentru că mintea ți-e departe.

Horoscop 11 august. GEMENI

Nu găsești un lucru pe care îl cauți de ceva vreme: poate fi o stare, un obiect, o amintire. Astăzi este despre căutări. Nimeni nu poate știi dacă la sfârșitul zilei vei fi găsit ceea ce cauți.

Horoscop 11 august. RAC

Anturajul tău îți aduce bucurii și vești bune. Ești înconjurat de o mână de oameni cu suflete curate și sincere. Ești printre cei norocoși.

Horoscop 11 august. LEU

Oamenii văd că este ceva cu tine dar nu îndrăznesc să te întrebe. Va trebui să-ți iei inima în dinți și să recunoști că de o vreme te frământă ceva.

Horoscop 11 august. FECIOARĂ

Îți faci planuri pentru viitor și asta nu e un lucru bun. Situația delicată pe o care o traversăm cu toții nu e dictată de mișcarea astrelor dar drumul cu sincope se întrevede în poziția planetelor dominante.

Horoscop 11 august. BALANȚĂ

O traumă din copilărie îți revine brusc în memorie și-ți tulbură liniștea. Nu degeaba se spune că marți sunt trei ceasuri rele. Relaxează-te și lasă timpul să se scurgă în ritmul lui fără să forțezi nota.

Horoscop 11 august. SCORPION

Există probabilitatea să te întâlnești sau să vorbești la telefon cu o persoană cu care nu ai mai vorbit demult. Este un moment plăcut pentru nativii Scorpioni. Bucurați-vă de această zi.

Horoscop 11 august. SĂGETĂTOR

Ceri foarte mult de la tine și asta te face să te simți mereu în competiție cu tine. Este cea mai sigură cale pentru angoase și anxietate. Elibereză-te de balast.

Horoscop 11 august. CAPRICORN

Ești un perfecționist și foarte atent la detalii. Vrei cu toată ființa ta să atingi succesul chiar dacă asta te consumă enorm. Nu găsești echilibrul, din păcate…

Horoscop 11 august. VĂRSĂTOR

Chiar dacă vrei să fii un prieten bun nu poți lua asupra ta poverile tuturor celor din jur. Ești sfetnicul de taină al tuturor și mereu ai o vorbă bună pentru toată lumea, dar nu te încărca peste măsură cu problemele altora.

Horoscop 11 august. PEȘTI

Dacă cei din jurul tău sunt pesimiști și triști nu te molipsi și tu. Rămâi conectat la lucrurile vesele. Nu le permite să-ți strice starea de spirit.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop