Horoscop 10 octombrie. Zodia care primește amenințări

Horoscop 10 octombrie. Ziua de astăzi aduce bună-dispoziție pentru nativii din mai multe zodii. În jurul lor, este o energie pozitivă, mult optimism și reușesc să ducă la bun sfârșit tot ce-și propun, ceea ce le sporește încrederea de sine. Totuși, din păcate, nu toate zodiile au parte de o zi aproape perfectă. Nativii dintr-un anumit semn zodiacal primesc amenințări de la o persoană apropiată.

BERBEC

Nu vi s-a mai întâmplat de multă vreme acest lucru, dar azi reușiți să bifați tot ce aveți trecut în agendă, iar asta vă produce o satisfacție nemăsurată. Sunteți eficienți, reușiți să vă mobilizați bine și să gestionați situațiile stresante. Da, vor fi și din astea.

TAUR

Dați, astăzi, unui coleg sau unei colege niște sfaturi care sunt apreciate nu doar de persoana care le primește, ci și de cei care asistă la moment. Așa că să nu vă mirați dacă vor veni și alții la voi să se adape de la izvorul vostru de înțelepciune. Pur și simplu ați reușit să le câștigați încrederea.

GEMENI

Aveți parte de o surpriză foarte plăcută pe plan financiar. Vă intră în cont o sumă frumușică de bani. Poate nu veți reuși să vă satisfaceți cele mai mari capricii, dar cu siguranță veți reuși să scăpați câteva probleme: facturi, taxe, eventuale amenzi și vă mai rămâne și ceva pentru sufletul vostru.

RAC

O persoană pe care o credeați apropiată v-a încredințat, la un moment dat, niște informații confidențiale care acum se pare că au devenit publice. Din păcate, voi sunteți primii suspectați. Poate fi sau nu vina voastră. Este posibil să nu vă fi dat seama de gravitatea acelor informații și să le fi transmis unei terțe persoane. Dar la fel de bine este posibil să nu fi pornit de la voi. În orice caz, respectiva persoană este suficient de lezată în orgoliu pentru a recurge la amenințări. Nu prea aveți ce face decât să aveți răbdare ca lucrurile să se liniștească.

LEU

Partenerul de viață vă așteaptă acasă cu o super-surpriză. Poate, în ultima vreme, lucrurile nu au stat chiar pe roze între voi, și în acest fel vrea să-și spele vinovăția. Bucurați-vă de ceea ce primiți și, pe cât se poate, nu-i faceți prea multe reproșuri.

FECIOARĂ

Prietenii vă invită să ieșiți undeva, să stați la un pahar de vorbă. Chiar dacă nu vă încâtă peste măsură ideea, chiar dacă vă simțiți obosiți și ați avea chef să vă odihniți, ieșirea asta v-ar prinde bine și v-ar încărca cu energie. În plus, ați putea cunoaște și persoane noi, prieteni ai prietenilor, de care să fiți de-a dreptul fascinați.

BALANȚĂ

E rost de o mică petrecere, de o reuniune diseară, la care sunteți invitați. Ar fi bine să vă duceți pentru că aveți șansa de a cunoaște lume nouă, oameni de la care aveți ce învăța, de a afla lucruri care vă vor fi folositoare.

SCORPION

Atsăzi va fi nevoie să scoateți la înaintare toate artileria grea pentru a vă atinge un obiectiv. Adică folosiți-vă la maximum de toate calitățile pe care știți bine că le aveți, dar pe care le păstrați acolo nefolosite. Sunteți șarmanți, convingători și sunt slabe șanse să fiți refuzați.

SĂGETĂTOR

Astăzi nu sunteți foarte inspirați, foarte creativi. De asta nu ar fi foarte recomandat să vă impuneți ideile sau să o luați prea personal dacă ideile voastre sunt respinse. Toți avem dreptul să nu avem zile bune, asta nu înseamnă că suntem mai puțin valoroși.

CAPRICORN

În familie, pot apărea unele probleme sau se pot intensifica probleme mai vechi, în a căror rezolvare ar trebui să vă implicați. Este posibil să ajungeți la concluzia că nu are niciun rost să mai faceți uz de vorba bună, ci mai practic ar fi să vă impuneți punctele de vedere sau deciziile.

VĂRSĂTOR

Azi, ies la iveală niște temeri mai vechi de-ale voastre, legate mai cu seamă de insuficiența banilor, de datorii. Soluții există. Împrumuturi de la apropiați, un al doilea job, o colaborare. Sigur, nu sunt cele mai recomandate, dar sunt cele mai la îndemână. Fiecare dintre noi a fost, este sau va fi, la un moment dat în viață, într-un impas financiar. Abordați lucrurile rațional, nu este loc de rușine.

PEȘTI

Problemele inerente care apar peste zi vă pot face să reacționați dur, fără să mai țineți seama dacă persoana care se află în fața voastră poartă sau nu vreo vină. Încercați, pe cât se poate, să nu spargeți oalele în capul cui se nimerește. V-ați atrage antipatii nemeritate.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop