Horoscop 10 noiembrie: zodia care ia decizii impulsive, bruște, grave

BERBEC

O ceartă cu cineva din anturajul apropiat, o discuție aprigă, cu cuvinte iuți. Aveți un dram de încăpățânare, credeți că aveți dreptate. O ditamai furtuna se iscă astăzi. Armonia e departe, astăzi este despre conflict. Ton ridicat, agresivitate, tupeu.

TAUR

Sunteți puși într-o lumină bună, pozitivă. Este un moment de afirmare și de succes. Cei din jur vă admiră astăzi pentru ceva anume. Vi se recunoaște valoarea și sunteți satisfăcut de cum merg lucrurile. Atenție, pot apărea invidioșii…

GEMENI

Nu sunteți apreciat și nici tratat așa cum meritați. Simțiți că nu aveți libertate, vă obosește ceea ce faceți, a intervenit rutina în viața voastră. Parcă nu vă mai găsiți locul. Vă gândiți cumva să plecați din țară?

RAC

Se încheie un capitol în viața voastră, chiar dacă nu a fost așa cum ați sperat. Este cam brusc totul. Considerați că a fost un eșec și luați totul foarte personal. Este un șoc pentru voi…

LEU

Este o zi în care se termină o poveste, poate fi o pierdere sentimentală sau auziți o veste dramatică. Auziți ceva care vă duce cu gândul la final. Vă doare sufletul… și aveți impresia că vă cade cerul pe umeri. Psihic sunteți foarte încercat.

FECIOARA

Fragilitate emoțională, nu sunteți în apele voastre. Din păcate, aveți tendința să exagerați tot ceea ce simțiți. Nici cu sănătatea nu sunteți foarte bine. Sunteți înconjurați de oameni pesimiști. Iar voi absorbiți toată emoțiile negative.

BALANȚA

Vă plângeți de bani, de lucrurile care vă lipsesc, de tot ce nu aveți… Cert este că sunteți cu moralul la pământ. Astăzi căutați persoane tonice și optimiste ca să vă ridice tonusul. Vă certați cu iubitul, prietenii, familia…

SCORPION

Sunteți concentrați să depășiți un impas, o greutate. Poate fi un blocaj. Sunteți puși într-o situație conflictuală, se va termina bine la final, deși ziua în ansamblu este tensionată.

SĂGETĂTOR

O zi frumoasă, ați demarat un proiect nou. Sunteți pregătit pentru toate hopurile care urmează. Sunteți conștienți că nu va fi ușor dar aveți tot ce vă trebuie să mergeți înainte.

CAPRICORN

O zi interesantă, un prieten sau amic vă surprinde în mod plăcut. Sunteți învăluiți de acest om care vă este apropiat și care vă șochează datorită intențiilor bune pe care le are. Poate fi un suflet pereche???

VĂRSĂTOR

Renunțați la ceva, abandonați nava. Considerați că este un eșec și mergeți mai departe. Din fericire, există cineva lângă voi în aceste momente grele, nu sunteți singuri.

PEȘTI

O dezamăgire în sectorul relațiilor sentimentale. O răsturnare bruscă de situație, intervine cineva și strică tot ceea ce ați construit. Sunteți victima unor mașinațiuni, bârfe. Sunteți păcăliți și trași pe sfoară. Trădați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop