Horoscop 10 mai, surprize și vești neașteptate

Horoscop 10 mai, Uranus este un element surpriză dar și eliberator. Apare o noutate în viața noastră.

BERBEC

Sunteți asemeni unui cal de curse gata să pornească în circuit. Așteptați pistolul de start. Cu toate astea, astăzi nu dați randament din cauza unor persoane care vă încurcă. Ascultați-vă intuiția. Cei din jur sunt pe cu totul altă vibrație.

TAUR

Cineva vă pune în umbră, voi vă arătați reușitele și cineva vă fură munca. Sunteți deranjat de atitudinea unor persoane care vă fură succesul fără să aibă vreun merit.

GEMENI

Nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu cineva din preajma voastră. Duceți muncă de lămurire, încercați să convingeți, e greu să vă faceți plăcut.

RAC

O ruptură sau un abandon, cineva din preajma voastră pleacă. Vă simțiți singur în preajma provocărilor. Nu vă e clară direcția în care trebuie să porniți. Nu știți ce decizie să luați.

LEU

Ieșiți din zona de frici și fobii, cineva din anturaj v-a impresionat și v-a marcat, anturajul și-a pus amprenta pe viața voastră. Conștientizați că anturajul nu vă este prielnic și vă încarcă negativ. S-ar putea să nu fie anturajul ci o singură persoană.

FECIOARA

Sunteți înconjurați de oameni cu probleme, neputincioși, doborăți. Se agață de voi și vă sufocă, iar voi sunteți dedicați și vreți să-i ajutați. Faceți eforturi pentru alții nu pentru voi.

BALANȚA

Puneți punct unei situații din viața voastră, încheiați cu brio o sarcină și vă duceți cu gândul la alt proiect. Ceea ce faceți nu e pentru voi, e pentru alții. De aceea lucrurile nu se termină, primiți din ce în ce mai mult de muncă.

SCORPION

S-ar putea să aveți în preajmă oameni pozitivi care vă apreciază și ei vă fac ziua mai frumoasă. Sunteți într-un mediu unde vă simțiți bine, este un loc care vă aduce satisfacții.

SĂGETĂTOR

Este o zi norocoasă, primiți o veste bună sau întâlniți o persoană care vă rezolvă o problemă. Vă împăcați cu cineva, o persoană reia legătura cu voi, revine în viața voastră. Sunteți uimit pentru că nu mai sperați să reluați această relație.

CAPRICORN

Este un moment de final de etapă, culegeți rezultatul pentru care ați muncit. Chiar dacă se încheie ceva, se deschide de mâine altă ușă.

VĂRSĂTOR

Sunteți prinși cu ușa că nu v-ați încadrat în timp într-o chestiune, sunt discuții cam tensionate în jurul vostru, se nasc competiții, e multă gălăgie și zgomot.

PEȘTI

Este o ultimă șansă de a remedia o problemă. Pe ultima sută de metri vi se împlinește un vis, primiți ceva cadou, o veste bună, un sfat bun, un lucru frumos. Primiți cu mare bucurie acest cadou.

Foto: 123rf

Horoscop Urania 7 – 12 mai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop