Horoscop 10 mai 2020. Interesantă zi. Numai bună să facem planuri

Horoscop martie

O zi în care fiecare zodie este pusă la treabă. Fie că este obligată să-și învețe propriile lecții, fie că trage ponoasele trecutului. Toată lumea are treabă astăzi.

Horoscop 10 mai 2020 Berbec
Dragostea încearcă să-și facă loc în viața ta. Ai grijă! E posibil să te aprinzi tare. Ai în apropierea ta o persoană pe care ai cunoscut-o recent și care s-ar putea să-ți marcheze viața sentimentală.

Horoscop 10 mai 2020 Taur
Stai foarte bine cu banii, nu ai nicio grijă din acest punct de vedere. Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să ai grijă la oamenii din jurul tău, în special în cazul colegilor de serviciu. Există câteva persoane în jurul tău care te-ar cam îmșela.

Horoscop 21 mai 2020 Gemeni
Nu ai o zi ușoară, așa că mai bine ai încerca să iei lucrurile cu calm și deschidere. Ai grijă că și sănătatea ta este cam prost aspectată. Singurul tău punct forte astăzi este dragostea. Bine măcar că ești cu ceva pe pozitiv.

Horoscop 21 mai 2020 Rac
Nimic în afară de tine astăzi. Nu te baza pe nimeni altcineva și nu permite nimănui să-ți distragă atenția de la planurile pe care le ai. Fie că vorbim despre profesional sau personal, în ambele cazuri bine ar fi să stai cu ochii în 4.

Horoscop 21 mai 2020 Leu
De la zi la zi ești alt om și parcă îți pică mănușă toate aceste schimbări. Astrele, însă, te roagă să le iei treptat, de la mic la mare. Degeaba îți dorești să schimbi la nivel macro, dacă la nivel micro lucrurile stau la fel de prost.

Horoscop 21 mai 2020 Fecioară
Nu stai foarte bine la capitolul rost de vorbă cu cineva foarte apropiat ție, iar acest lucru îți aduce un disconfort cumplit. Sfatul astrelor este să-ți deschizi inima și să spui exact ceea ce simți.

Horoscop 21 mai 2020 Balanță
Simți că ești în primejdie din cauza terenului instabil pe care simți că mergi. Ai impresia că în jurul tău zboară o sumedenie de secrete. Pe de altă parte, pentru prima dată în viața ta știi exact ce vrei și ești hotărât să obții acel lucru.

Horoscop 21 mai 2020 Scorpion
Ești pus pe distracție astăzi, nu-ți stau gândurile la nimic altceva. A venit vremea să mai fie și așa. Nu este un capăt de lume dacă nu pui totul la punct chiar acum.

Horoscop 21 mai 2020 Săgetător
Pare să nu fie nimic cert pentru tine astăzi. Schimbările de ultimă oră se întâmplă în viața ta mai ceva ca și gândul. Ești într-o aventură din care este clar că nu vei ieși așa cum ai intrat.

Horoscop 21 mai 2020 Capricorn
Astăzi ai o revelație care-ți va schimba atât prezentul, cât mai ales viitorul. Alege cumpătarea indiferent de decizia pe care ești obligat să o iei. Seara vine cu o veste foarte, foarte bună.

Horoscop 21 mai 2020 Vărsător
Ai o zi care trece de la sine cu ale ei vești bune. Bucură-te de tot ce-ți aduce viață, nu te opri de la nimic. Este o zi pentru și despre tine. Profesional ești, iarăși, bine aspectat, așa că dă-i înainte.

Horoscop 21 mai 2020 Pești
Ai de luat una dintre cele mai grele decizii din viața ta . Ești în perfect dezacord cu ce se întâmplă în viața ta. Tocmai de aceea ar fi bine să nu mai întârzii cu ce ai de hotărât.

Credit foto: Arhiva Revista Avantaje

 

Implanturile mamare se sparg, declanșează cancere, explodează în avion, se schimbă după 10 ani? Mituri desființate de specialiști

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop