Horoscop 10 decembrie. Zodia care va suferi o decepție în dragoste

Horoscop 10 decembrie

Horoscop 10 decembrie. O anumită zodie se află pe marginea prăpastiei. Problemele din sfera emoțională își pun amprenta puternic asupra acestor nativi și îi fac să își piardă rațiunea.

Horoscop 10 decembrie. Zodia care va suferi o decepție în dragoste

Horoscop 10 decembrie, BERBEC

Este o zi în care destinul te pune puternic la încercare. Poți întâlni persoane cu care nu ai avut o relație prea bună în ultima perioadă. Vei fi nevoită să porți o discuție relaxată, chiar dacă situația nu este prea plăcută. Trebuie să dai dovadă de foarte multă stăpânire de sine.

Horoscop 10 decembrie, TAUR

Problemele de sănătate îți dau mari bătăi de cap astăzi. Încă de dimineață te simți rău, nu ai energie și parcă orice efort este imposibil de suportat. Nu mai amâna acel control medical. Este important să mergi la medic cât mai repede pentru a depista care este cauza reală a stărilor de rău.

Horoscop 10 decembrie, GEMENI

Ai parte de o zi benefică din punct de vedere spiritual. În ultima perioadă ai fost destul de confuză, iar astăzi vei regăsi acel echilbru pe care l-ai tot căutat în ultima perioadă.

Horoscop 10 decembrie, RAC

Relațiile cu cei din jur se pot îmbunătăți astăzi și asta pentru că vei reuși să comunici într-un mod eficient. Obișnuiai să te pierzi în detalii, însă astăzi nu se va întâmpla acest lucru, ci din contră, îți vei expune punctul de vedere cât mai clar, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop 10 decembrie, LEU

Te confrunți cu probleme serioase în sfera emoțională, iar acest lucru nu te lasă să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Persoana iubită te dezamăgește, iar această decepție în dragoste îți va da tot universul peste cap.

Horoscop 10 decembrie, FECIOARĂ

Ai făcut mai multe demersuri și solicitări pentru a rezolva o anumită problemă, iar acum lucrurile par să intre pe un făgaș normal. Poți primi un răspuns favorabil din partea unei persoane, iar asta îți va schimba radical starea de spirit.

Horoscop 10 decembrie, BALANȚĂ

De obicei ești o persoană calculată și care se gândește de multe ori înainte de a lua o decizie, însă astăzi nu vei sta pe gânduri nici măcar o secundă atunci când vei primi o propunere din partea unei persoane. Este vorba despre o activitate ce ține de sfera profesională. Mare atenție la detalii!

Horoscop 10 decembrie, SCORPION

Cineva îți face astăzi o surpriză și decide să te viziteze, iar acesta nu este singurul lucru bun de care vei avea parte. Poți primi înapoi acea sumă de bani pe care ai împrumutat-o în urmă cu mai mult timp.

Horoscop 10 decembrie, SĂGETĂTOR

Este posibil să faci o scurtă deplasare în interes de serviciu, iar acest lucru va fi în avantajul tău. Poți întâlni o persoană care să te ajute să rezolvi o problemă ce persistă de o lungă perioadă de timp.

Horoscop 10 decembrie, CAPRICORN

Pentru a putea trece cu bine de această zi este nevoie să ai foarte multă răbdare, în special cu persoanele mai în vârstă. Chiar dacă acesta nu este punctul tău forte, trebuie să faci eforturi astăzi. În caz contrar, riști să pierzi tot ce ai construit până în prezent.

Horoscop 10 decembrie, VĂRSĂTOR

Un adevăr dureros îți schimbă percepția despre viață și despre ceea ce este cu adevărat important. Astăzi îți vei da seama că ai pus preț pe lucruri fără valoare și că ai omis lucrurile esențiale.

Horoscop 10 decembrie, PEȘTI

Cineva te caută astăzi după mult timp, dar cu intenția de a-ți face o mulțime de reproșuri. Nu lăsa capul plecat și reacționează! Este momentul să renunți la timiditate și să te impui în fața celorlalți.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 decembrie 2019

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop