Horoscop 1 septembrie. Dorințe ascunse pentru o zodie

horoscop 1 septembrie

Horoscop 1 septembrie. Contextul astral al începutului de lună îi face pe mulți nativi să se aplece asupra nevoilor ignorate până acum. Mulți dintre ei își vor redefini prioritățile și își vor face planuri de viață care să includă și dorințele sufletești, dorințe ascunse, pe care le-au ignorat până acum. 

BERBEC

Contextul astral al începutului de lună vă conferă determinarea de care aveți nevoie pentru a vă apropia de atingerea obiectivelor voastre. Evenimentele care s-au întâmplat, în ultima perioadă, în jurul vostru au avut un puternic impact asupra psihicului vostru, determinându-vă să vă reconsiderați prioritățile. Iar prioritatea voastră sunteți voi.

TAUR

Dorințe ascunse ies azi la iveală. Lucruri pe care v-ar fi plăcut să le faceți în urmă cu multă vreme, nu le-ați făcut din varii motive, iar acum regretați. Persoane cu care ați fi vrut să stabiliți legături, dar nu ați făcut-o, de rușine, din complexul de inferioritate, din lipsă de încredere de sine etc, iar acum regretați. Azi, însă, v-ați învățat lecția și decideți că a venit timpul să aveți încredere în voi, să lăsați temerile deoparte, să acționați.

GEMENI

Azi aveți nevoie de liniște mai presus de orice. Să meditați, să vă gândeți la ce greșeli ați făcut, la ce mai puteți repara, la ce aveți de făcut de-acum înainte. Contextul astral este de partea voastră și vă ajută să ajungeți la cele mai bune concluzii și să luați cele mai bune decizii.

RAC

O zi aparent banală se dovedește a fi revelatoare pentru voi. Ajungeți să înțelegeți care este adevărata frumusețe a vieții și realizați că nu aveți nevoie de averi fabuloase sau de recunoaștere și validare din partea celorlalți pentru a fi fericiți. Aveți lucruri de bază care vă sunt suficiente, vă rămâne să învățați să vă bucurați de ele și să vedeți jumătatea plină a paharului.

LEU

Azi veți avea ocazia de a cheltui o importantă sumă de bani pe lucruri inutile. Bine ar fi să vă gândiți de mai multe ori înainte de a scoate cardul din buzunar. Știți și voi că, cel mai probabil, veți folosi cam jumătate dintre lucrurile achiziționate.

FECIOARĂ

Încercați să evitați azi întâlnirile cu prietenii sau cu familia. Aveți curiozități apărute din nicăieri, iar întrebările pe care le-ați putea adresa acelora ca să vă satisfaceți curiozitățile i-ar putea irita peste măsură. Încercaâi azi să petreceți timp cu voi. În definitiv, voi sunteți cea mai importantă persoană din viața voastră.

BALANȚĂ

Ați face bine să aveți puțină grijă de banii și de economille voastre. Nu săriți să împrumutați un apropiat care zice că are mare nevoie de bani. Există posibilitatea ca voi înșivă sau familia voastră să ajungă în impas și să aibă nevoie de o sumă considerabilă.

SCORPION

Sunteți în plin proces de schimbare a priorităților. Nu aveți un sentiment bun legat de direcția în care se îndreaptă viața voastră, iar azi decideți că este momentul să vă concentrați asupra măsurilor cât timp nu e prea târziu. Există posibilitatea să renunțați chiar la anumite persoane pe care le considerați toxice, fără nicio explicație.

SĂGETĂTOR

Azi, ar fi bine să vă puteți controla reacțiile, mai ales dacă este vorba despre furie, și cu atât mai mult dacă este îndreptată împotriva persoanei iubite. Găsiți puterea necesară să vă abțineți, altminteri relația voastră se apropie de sfârșit.

CAPRICORN

Azi, pentru unii dintre voi există riscul să aveți unele momente neplăcute. Exista posibilitatea să întâlniți o persoană care să vă trezească amintiri triste. Oricum, nu aveți de ce să vă întristați sau să suferiți. Lucrurile se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple și exact atunci când trebuie să se întâple, independent de voința voastră.

VĂRSĂTOR

Azi nu reușiți să fiți foarte eficienți. Vinovate de lipsa dificultățile de concentrare, de mobilizare, de lipsa de chef sunt, cel mai probabil neînțelegerile cu persoana iubită. Nu ezitați să vă sfătuiți și cu cei din jur în care aveți încredere. Sfaturile lor vă pot fi de ajutor în rezolvarea problemelor cu partenerul de cuplu.

PEȘTI

Azi, sunt favorizate relațiile cu apropiații, prieteni, rude. Există șansa să întâlniți, în cursul zilei, o persoană pe care o apreciați mult și pe care nu ați mai văzut-o de mult timp. Discuția cu ea vă poate deschide perspective noi asupra problemelor curente.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop