Horoscop 1 martie. Zodia care primește o nouă șansă la fericire

Horoscop 1 martie

Horoscop 1 martie. Un nou anotimp, o nouă stare de spirit și un nou început pentru anumiți nativi ai zodiacului. Ea este zodia care primește o nouă șansă la fericire.

Horoscop 1 martie. Zodia care primește o nouă șansă la fericire

Horoscop 1 martie, BERBEC

Prima zi de primăvară îți aduce anumite confirmări din partea persoanei iubite. Erai ușor nesigură cu privire la viitorul vostru împreună, dar acum îți dai seama că a fost doar o rătăcire de moment.

Horoscop 1 martie, TAUR

Începi ziua cu o listă lungă de lucruri pe care le ai de rezolvat, astfel că nu vei reuși să te odihnești prea mult. Acolo unde este posibil, renunță la anumite sarcini pentru a te bucura de această zi.

Horoscop 1 martie, GEMENI

O propunere interesantă te ia prin surprindere astăzi și îți va da de gândit. Poate fi vorba despre o schimbare radicală în carieră. Cântărește bine lucrurile și vezi dacă sunt în avantajul tău.

Horoscop 1 martie, RAC

Ți se confirmă o bănuială pe care o aveai de foarte multă vreme, dar pe care ai tot evitat să o iei în serios. Primăvara începe cu stângul pentru tine și persoana iubită!

Horoscop 1 martie, LEU

Astăzi te vei întoarce în trecut pentru a încheia un capitol care a lăsat urme adânci în sufletul tău. Nu te-ai putut vindeca până acum pentru că ai tot evitat acest lucru, însă acum știi unde ai greșit și ești împăcată cu tine.

Horoscop 1 martie, FECIOARĂ

Ai ascultat sfatul unei persoane din familie, dar acum îți dai seama că ai făcut o mare greșeală. Nu doar că nu ai evoluat, ci chiar ai ajuns într-un punct inferior celui în care erai inițial. Ești hotărâtă ca de acum să iei singură deciziile.

Horoscop 1 martie, BALANȚĂ

Primăvara vine cu vești bune pentru tine, mai ales în plan personal. Primești o nouă șansă la fericire și poți începe o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 1 martie, SCORPION

Trebuie să îți organizezi mult mai eficient bugetul, asta dacă nu vrei să te confrunți cu o criză financiară. Cheltui mai mult decât îți permiți, iar asta te afectează serios.

Horoscop 1 martie, SĂGETĂTOR

O persoană din cercul de prieteni este deranjată de sfaturile tale. Chiar dacă intențiile tale au fost bune, evită să îi mai sugerezi lucruri, mai ales atunci când te lovești de un refuz categoric.

Horoscop 1 martie, CAPRICORN

Soluția pentru o problemă cu care te confrunți vine astăzi chiar din partea familiei. Este cea mai bună veste pe care o puteai primi la început de primăvară!

Horoscop 1 martie, VĂRSĂTOR

Ai foarte mult de muncă, iar programul încărcat te-a făcut să îți neglijezi organismul. Nu ar strica să îți faci un set complet de analize pentru a te asigura că totul este în regulă, mai ales dacă nu te-ai simțit tocmai bine în ultima perioadă.

Horoscop 1 martie, PEȘTI

Astăzi vei reuși să îți îndeplinești un vis. Poate că pentru cei din jur nu va fi ceva extraordinar, dar pentru tine va fi o realizare!

Foto: 123rf.com

Citește și: 

Marte în Capricorn le aduce zodiilor energia de a acționa. Previziunile Uraniei

DOSAR SPECIAL Horoscopul alchimic și predicțiile „zodiilor-metale'

EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop