Horoscop 1 mai. Astăzi se primesc vești false sau se întrevăd piste false

Horoscop 1 mai

Horoscop 1 mai. Astăzi se primesc vești false sau se întrevăd piste false

Horoscop 1 mai. BERBEC

Mai bine s-ar face o gaură imensă în pământ și te-ai ascunde acolo decât să suporți și să accepți criticile pe care ți le fac ceilalți. Organic, tu nu suporți să fii criticat(ă). Astăzi vei fi pus(ă) la zid și nu poți decât să accepți și să înveți lecția smereniei.

Horoscop 1 mai. TAUR

Se ivește o problemă total neașteptată pe care o gestionezi destul de greu. Este ca un prag pe care trebuie să faci eforturi să-l treci. Nu e vina ta pentru această situație dar va trebui să găsești o cale să o rezolvi.

Horoscop 1 mai. GEMENI

Te pripești dacă ai de gând să renunți atât de ușor la un proiect la care ai muncit atât. Rezultatele vor veni într-un târziu, dar tu te-ai plictisit să le aștepți. După ce ai investit timp și energie, astăzi ești pe cale să arunci totul la gunoi.

Horoscop 1 mai. RAC

Îi deranjezi pe cei din jurul tău cu atitudinea ta ireverențioasă. Ești plin(ă) de nervi și de nemulțumire. Încearcă să-ți alegi cu grijă cuvintele ca să nu jignești sentimentele oamenilor cu care intri în contact.

Horoscop 1 mai. LEU

În funcție de cum începe ziua se va sfârși exact pe dos. Dacă ai un vibe bun dis de dimineață, spre seară vei fi un car de nervi și de frustrări. Dacă începe prost, seara vei fi bine.

Horoscop 1 mai. FECIOARĂ

Nu este o zi potrivită să faci planuri de viitor, să semnezi contracte sau să iei decizii legate de proprietăți imobiliare. Întreaga lună mai este instabilă din punctul acesta de vedere.

Horoscop 1 mai. BALANȚĂ

Tu ai nevoie de atât de puțin ca să fii fericit(ă)!!! Păcat că cei din jurul tău nu și-au dat seama. Construiește-ți un castel de vise realizabile, în care să intri doar tu deocamdată. Nu spune nimănui secretul tău.

Horoscop 1 mai. SCORPION

Ai nevoie de câteva cuvinte de încurajare din partea celor apropiați. Chiar și cel mai puternic om simte nevoia unei vorbe bune spuse din inimă. Deschide-ți sufletul ca să primești căldura celor din jur.

Horoscop 1 mai. SĂGETĂTOR

Primești o informație falsă sau o pistă falsă și ești pe care să faci o greșeală foarte mare. Din nefericire, chiar dacă planetele îți arată un eminent pericol în decizii, nu vei putea schimba cursul întâmplărilor.

Horoscop 1 mai. CAPRICORN

Ai probleme cu banii și-ți drămuiești fiecare cumpărătură. Trebuie să faci mari eforturi să faci față acestei perioade. Problema este că nu înțelegi încă gravitatea situației. Ține sub control fiecare cheltuială.

Horoscop 1 mai. PEȘTI

Nu lăsa energiile negative ale celor care doar se plâng din orice fără să facă nimic. Nu te lăsa molipsit de pesimismul nimănui, pentru că n-ai nevoie de un stres în plus.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cele mai pacatoase zodii de femei din horoscop. Nu au niciodata remuscari!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop