Horoscop 1 iunie 2022, începe o vară minunată!

Horoscop 1 iunie 2022, suntem activi, ne asumăm riscuri, avem curaj. Se anunță spor și noroc la bani în luna iunie și primele semne se văd de acum. Din 3 iunie Mercur nu va mai fi retrograd și lucrurile revin la normal.

BERBEC

Sunteți preocupați de job, de viața profesională. Vă întâlniți cu persoane mai inteligente de la care veți sustrage câteva informații prețioase. Este un stimulent pentru voi și vă dă încredere în voi. Veți deschide apoi un drum nou, veți avea o nouă ambiție.

TAUR

Aveți ocazia să vă puneți foarte bine în valoare, ați învățat ceva foarte bine, aveți experiență și iată, se ivește șansa să fiți un îndrumător pentru cineva. Ați ajuns prin eforturi susținute într-un punct de succes.

GEMENI

Sunteți sub influența Lunii Noi de zilele trecute, aveți o dorință să vorbiți despre un vis mai vechi de-al vostru. Trebuie să vă canalizați această energie acumulată către marele vostru scop.

Vezi și Ce felicitări și urări poți trimite de Ziua Copilului. Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului

RAC

Aveți în preajmă oameni pesimiști și negativiști, din cauza lor aveți piedici și amânări. Din păcate depindeți de acești oameni și vă oglindiți în ei, ceea ce vă taie tot elanul.

LEU

Sunteți într-un impas, v-ați dat seama că singur nu se poate, deși orgoliul nu vă lasă să cereți ajutorul. Norocul vostru este o persoană care vă ajută, vă oferă ceva care vă scoate din acest impas.

FECIOARA

Este un moment de afirmare, sunteți pe val, puteți câștiga ceva important. Aveți așa o mare patimă de a arăta că puteți să faceți lucrurile să funcționeze, cum n-ați mai avut demult. Sunteți un mare luptător.

BALANȚA

Este o zi banală și liniștită. Aveți chef de relaxare, vreți să vă odihniți, s-au mai calmat spiritele din jur, acum stați și așteptați o nouă provocare. Sunteți într-o rutină plăcută.

SCORPION

Sunteți o torță vie, un furnal gata să dea pe afară, cineva vă provoacă. La serviciu sunteți atacat de o echipă întreagă care s-a aliat împotriva voastră. Nu duceți lipsă de inamici și dușmani.

SĂGETĂTOR

Voi vă luptați cu oricine pentru principiile în care credeți. Sunteți înflăcărați, nervoși, agresivi, impulsivi. Trebuie să aveți grijă în fața cui vă susțineți această vehemență. Nu vă certați cu cineva mai presus de voi pentru că veți pierde pe altă parte.

CAPRICORN

Jucați rol de mediatori, negociatori între două tabere. Sunt jocuri de putere, dar nu voi aveți ambiție și ego în această poveste, voi trebuie să faceți pace între ei. Interveniți cu sfaturi bune.

VĂRSĂTOR

Picați ca nuca în perete într-o anumită situație. Este exact pe dos la cum vă așteptați voi și totul se transformă într-o deziluzie. Vreți să puneți punct la această situație, să fie un final, dar cu duhul blândeții și cu prietenie. Celălalt, însă, vrea circ și torțe aprinse.

PEȘTI

Sunteți pregătit să puneți punct unei etape din viața voastră. Vreți să ștergeți din memoria voastră o amintire care vă macină și vă doare. Un bagaj din trecutul vostru vă roade. Vă treziți dimineața cu gândul la această obsesie doar că realizați că vă doare mai puțin.

Foto: 124rf

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Leului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop