Horoscop 1 ianuarie. Zodia care primește o invitație îndrăzneață

Horoscop 1 ianuarie. Prima zi din anul 2020 vine cu o surpriză majoră pentru nativii dintr-o zodie. Unii dintre ei vor fi luați prin surprindere de o invitație îndrăzneață din partea unei foste iubiri căreia, se pare, noaptea dintre ani i-a trezit unele amintiri.

BERBEC

Azi, aveți nenorocul să întâlniți o persoană care ar putea fi foarte insistentă și care v-ar putea face să nu vă simțiți tocmai confortabil. Puteți evita o asemenea situație dacă vă rezumați la o discuție simplă, fără prea multe detalii.

TAUR

Azi, vă concentrați asupra familiei și a căminului. Vreți să cumpărați un obiect destul de costisitor pentru casă. Nu faceți, însă, nicio achiziție de acest fel fără să vă consultați cu partenerul de viață. Cineva apropiat vă poate da un pont de unde să cumpărați mai ieftin.

GEMENI

Vă simțiți puțin apatici azi, apatie provocată de oboseala din ajun. Relaxați-vă, dormiți, faceți scurte plimbări și luați mese ușoare, iar mâine veți fi ca noi și gata să începeți în forță noul an.

RAC

Azi, vă bucurați de o stare de spirit foarte bună. Tocmai de aceea ar fi bine să profitați și să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață sau cu o altă persoană specială din viața voastră. Sau, dacă nici una dintre aceste persoane nu sunt în apropiere, lăsați pe cineva să se apropie de voi. Această interacțiune îi va fi benefică și ei, și vouă.

LEU

Cineva din familie sau un prieten vă solicită ajutorul, lucru care vi se pare misiune imposibilă azi. Nu reușiți să vă mobilizați deloc, vreți doar să leneviți în pat. Abia în a doua parte a zilei reușiți să vă aplecați asupra rugăminților respectivei persoane.

FECIOARĂ

Azi, sunteți mai încrezători ca niciodată, aveți energie şi pozitivism, iar asta vă dă încredere că anul acesta veți reuși să vă atingeți toate obiectivele. Ceea ce este bine, totuși, un număr mai mare de trei obiective este nerealist, mai ales dacă obiectivele nu sunt dintre cele mai mici.

BALANȚĂ

Azi veți avea tot timpul pentru a face ceea ce vă place. Este un moment bun să vă reînnoiţi proiectele şi să vă mobilizați o parte din energia care vă caracterizează. Această stare de bine vă poate inspira să încercaţi lucruri noi sau să faceţi alte schimbări în viaţă în anul care tocmai a început.

SCORPION

Trebuie să vă eliberați de o povară din trecut, de o persoană sau de o situație toxică pentru a merge mai departe fără probleme. Prima zi a anului este un moment bun să faceți acest lucru.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al zilei poate aduce schimbări neobișnuite în cămin, schimbări preponderent pozitive, chiar dacă, la prima vedere, nu sunt chiar comode. Știind că sunt de bun augur, încercați să treceți peste ele cu zâmbetul pe buze.

CAPRICORN

Azi, aveți schimbări bruşte de dispoziţie și chiar pofte ciudate de mâncare. Atenție la schimbările de dispoziție că aveți tendința să vă vărsați nervii pe persoane care chiar nu merită așa ceva. Să nu mai spunem că mâine veți regreta că v-ați purtat așa cu ele.

VĂRSĂTOR

Epuizați după o noapte nedormită și cu stomacul plin, nu sunteți în cea mai bună formă azi. Este un moment bun să vă odihniți și să lăsați curățenia de după petrecere pentru mâine, când vă veți fi recuperat deja.

PEȘTI

În cursul zilei de azi, o fostă iubire din trecutul vostru îndepărtat vă contactează sub un pretext oarecare și vă solicită o întrevedere. Cel mai probabil, răscolită de amintiri, își dorește să reluați relația. Nu este chiar un lucru înțelept să mergeți la această întâlnire. Încercați să îi acordați “ajutorul” pe care vi-l solicită la telefon sau pe chat. Nu v-ar face bine să o vedeți față în față. Mai ales dacă aveți deja o relație, această întâlnire v-ar putea bulversa prea tare.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop