Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa, Alice Dumitrescu: „Ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când…”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Și-a început cariera ca prezentator, apoi și-a construit un frumos drum în lumea muzicală. Dincolo de acest aspect profesional, juratul de la PRO TV este și un familist convins care se bucură zilnic de familia sa.

Horia Brenciu a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de cei patru copii și de soția sa, Alice Dumitrescu. Pe 21 ianuarie, aceasta din urmă își serbează ziua de naștere, iar artistul i-a dedicat un mesaj emoționant pe Facebook.

„Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul… Ah, sa nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!', a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu formează un cuplu de 15 ani. Împreună au o fetiță, Mina, și un băiat adoptat, Toma. Dintr-o relație anterioară, soția cântărețului mai are două fete, însă acestea le-a considerat mereu fetele lui.

Alice Dumitrescu a intrat în lumea artistică la doar patru ani. Horia Brenciu a postat în urmă cu doi ani o fotografie alb-negru în care soția sa apare alături de artiști faimoși ai vremurilor de demult.

„De fiecare dată când vorbesc de televiziune, am un reper. În fotografie sunt Dan Tufaru, Florian Pittiș, Anda Călugareanu și o fetiță de 4 ani. Acea fetița este acum mama celor 4 copii ai mei. Alice Adriana Dumitrescu Brenciu', a scris cântărețul în dreptul fotografiei alb-negru în care Alice stă în brațele Andei Călugăreanu, scrie Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete