Horia Brenciu lansează piesă nouă pentru Ziua Îndrăgostiților

Horia Brenciu a lansat astazi refrenul anului 2015 pentru Valentines Day si Dragobete. A naibii dragoste'este al treilea extras de pe albumul 40+', album care a beneficiat de un record al vanzarilor la finele anului trecut.A naibii dragoste' ii vizeaza pe toti cei care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si pe cei care sunt pe cale sa faca cunostinta cu ea.

HORIA BRENCIU S-A INDRAGOSTIT DIN NOU

Exista cineva care nu a facut cunostinta, pana acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, A naibii dragoste' e scrisa si pentru voi! ', a declarat artistul.

Piesa a fost compusa in studiourile HB Media Production de Horia Brenciu, impreuna cu Ivan Caragia, iar versurile au fost facute tot de artist cu Emanuel Petrut.

Dragii mei sagetati sau… ne-indragostiti, A naibii dragoste' e pentru toti cei care iubesc fara margini. Fie ca-i faceti persoanei dorite o invitatie in parc, fie ca duceti relatia mai departe si-o chemati acasa, sa vizionati un meci, in speranta ca-i microbista si impartiti aceeasi pasiune, fie ca riscati sa-i testati forma fizica, punand-o sa pedaleze la bicicleta prin oras sau fie ca va luati inima-n dinti si-i propuneti o cina romantica, in toate aceste cazuri trebuie sa fiti convinsi de farmecul vostru. Sigur ca il aveti ca aliat pe Cupidon, dar si el e doar un simplu… arcas'.  Poate gresi tinta, spre bucuria unora si disperarea altora. Stiti vorba aia… cateodata, nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. ;-)', povestește Horia Brenciu despre videoclip.

In alta ordine de idei, piesa A naibii dragoste' iti pune la dispozitie si un mic arsenal de vorbe de duh, intr-un crescendo absolut, vorbe care pot fi adresate cu usurinta partenerului dvs: draga mea', iubita mea', regina mea'. Iar atunci cand a naibii dragoste se transforma in a naibii pacoste, sfatul nostru pentru cea mai potrivita forma de adresare este mai femeie'!

Videoclipul piesei 'A naibii dragoste' poate fi vizionat aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte