Horia Brenciu: “Inna este Bambina iar Mihaela Rădulescu, Doamna Profesoară”

Efervescent, jovial și pus pe glume, Horia Brenciu ne-a răspuns la câteva întrebări într-o scurtă pauză din timpul filmărilor pentru Masked Singer, unde este unul dintre jurați.

Pentru o ediție viitoare a emisiunii Masked Singer să ne așteaptăm să fii în spatele unei măști?

Mă tentează ideea, chiar spuneam la prima ediție că aș fi putut fi mascat într-un urs… Doar că toți membrii juriului-detectivi ar fi știut că sunt eu. Masca mea ar trebuie să fie misterioasă, un fel de caracatiță (hahaha!) După eforturile și declarațiile vedetelor care s-au demascat am aflat că sunt atâtea trăiri și senzații cum n-au avut în viața lor. Într-adevăr Masked Singer este unul din spectacolele la care îți descoperi noi limite. Ne-a confirmat lucrul acesta și Irina Rimes, cea care anul trecut a fost Căpcăun.

Este frustrant să fii la masa aceea și să încerci să ghicești, fără succes, cine se află în spatele măștii? Indiciile sunt de multe ori înșelătoare…

Este frustrant dacă niciodată nu ghicești… dar nu e cazul meu! Eu mă recomand a fi un Sherlock al acestui show. Un Share Location, de fapt, (hahaha!). Eu sunt Ursul, o avem pe doamna profesoară care este Mihaela Rădulescu, îl avel pe Omul-Surpriză care este Alex Bogdan și o avem pe Inna Bambina, pe care de multe ori o confund cu Mina, fiica mea. Noi pastru cu Pavel Bartoș 5, a trebuit să ne descurcăm fără antrenamente speciale în prealabil… ne-au „aruncat' în platou și a trebuit să ne punem fiecare experiența de show-men la treabă.

Pentru că ai pomenit de INNA… A existat vreodată un duet Inna – Horian Brenciu pe scenă?

Nu, Inna nu. Cu Irina Rimes am cântat… dar cu Inna nu. Uite o idee bună, s-o trec în agendă la to do list. Deși cred că Innei îi e frică să facă un duet cu mine, că poate cine știe, în timpul filmărilor clipului pot s-o ridic în brațe și ea poartă fuste scurte… Dar cred că ne putem înțelege, ea are o voce înaltă eu joasă, în tonuri grave, astfel încît suntem compatibili sonor.

Horia Brenciu, un mesaj pentru cititoarele revistei Avantaje…

Să ne cunoaștem este cel mai mare avantaj pe care-l pot avea.

Foto > PROTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete