Hilaria Baldwin, prima fotografie de familie cu toți cei șapte copii ai săi: „Echipa de vis”

Hilaria Baldwin se acomodează cu viața de mamă a șapte copii.

Luni, Hilaria Baldwin a împărtășit prima fotografie de familie de când ea a născut-o pe fiica Ilaria Catalina Irena pe 22 septembrie.

„Prima noastră fotografie cu cei mai mici dintre cei doi Baldwin! Ce echipă de vis Baldwinito”, a scris ea, menționând-o pe fiica cea mare a lui Alec, pe Instagram. „Irlanda, ți se simte lipsa și ești iubită ✨”.

Hilaria și Alec Baldwin îi iau pe fii Eduardo “Edu” Pao Lucas, 2 ani, Romeo Alejandro David, 4 ani, Leonardo Ángel Charles, 6 ani, și Rafael Thomas, 7 ani, și fiicele Ilaria, Maria Lucia Victoria, 18 luni și Carmen Gabriela, 9 ani.

Săptămâna trecută, într-o scrisoare deschisă pe Instagram către fiica ei nou-născută, alături de un videoclip cu fetița, Hilaria Baldwin a împărtășit că vrea ca aceasta să știe cât de fericiți sunt că a intrat în viața lor.

Fiind sinceră, aceasta a dezvăluit că este „epuizată” în timp ce „încearcă să jongleze cu această tranziție”. Hilaria a precizat că ea și Alec „încearcă să fie părinți cât mai buni' pentru copiii lor, încercând să fie „cât mai prezenți și mai activi posibil”.

Deși a recunoscut că este greu să-și mențină un echilibru și de a face totul în timp ce recuperează după naștere, Hilaria, în vârstă de 38 de ani, și-a exprimat îngrijorarea că simte că nu face ce trebuie.

„Mă afectează în mod dureros când simt că nu le ofer suficient tuturor copiilor mei”, a scris ea, potrivit People.

De asemenea, într-un Instagram Story, Hilaria a împărtășit o fotografie în care o alăptează pe Ilaria, în timp ce Alec stătea în spatele ei, masându-i umerii în timp ce se uitau împreună la televizor.

„Eu o hrănesc, el îmi masează spatele. Mi se pare corect, nu?”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete