Hărțuită de paparazzi, actrița Blake Lively reacționează dur

Cu ocazia unor noi poze de paparazzi cu cei trei copii ai ei, Blake Lively a reacționat dur. Comentariul pe care l-a publicat pe pagina tabloidului cu pricina a fost unul tăios și extrem de protector la adresa copiilor ei.

Știrea unde a apărut comentariul pe care cunoscuta actriță l-a postat pe pagina tabloidului respectiv a fost, între timp, ștearsă. Însă a fost publicată suficient de mult pentru ca și alte vedete să preia mesajul artistei și să-și arate susținerea.

Publicația respectivă a postat câteva poze cu actrița și cei trei copii ai ei și ai soțului său, de asemenea cunoscut, actorul Ryan Reynolds. Conform publicației People, artista a reacționat imediat: „editați aceste poze să pară ca și cum fac cu mâna fericită. Dar asta este fals! Povestea adevărată este: copiii mei au fost urmăriți de un bărbat toată ziua. Care ieșea în calea lor. Apoi se ascundea'. Aceasta a adăugat: „Unde este moralitatea aici? Aș vrea să știu. Sau pur și simplu nu vă pasă de siguranța copiilor?'.

Conform aceleiași publicații, mama celor trei copii de 6, 4 ani și 21 de luni, ar fi vorbit cu alți fotografi, care au acceptat să îi lase pe copii în pace. „Vă rog opriți-vă din a plăti oameni în toată firea care se ascund și vânează copii', a mai spus aceasta. Actrița a ținut să precizeze că atunci când dorește să afișeze poze cu copiii ei, o va face ea.

Gigi Hadid a avut aceeași problemă

O altă vedetă care s-a confruntat recent cu aceeași situație este Gigi Hadid. Aceasta a scris un mesaj public legat de siguranța fiicei ei: „știți că nu am publicat niciodată poze cu intenție cu fața fiicei mele pe rețelele de socializare', a scris aceasta. „Dorința noastră este ca ea să aleagă cum vrea să se expună lumii când va ajunge la vârsta potrivită, și să poată trăi, pe cât posibil, o copilărie normală, fără a fi îngrijorată de o imagine publica pe care nu a ales-o.'

Foto: Shutterstock/ Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete