Harta astrala in perioada sarbatorilor

Duminica 23.12.2012 se formeaza opozitia intre Venus si Jupiter retrograd (in conjunctie cu Lilith), la grad perfect, miercuri 26.12.2012 se formeaza cuadratura Soare-Uranus si joi 27.12.2012 sextilul Saturn – Pluton.

Iar vineri, 28.12.2012 se formeaza faza de Luna Plina in semnul Racului.

Totul se deruleaza pe fondul schimbarilor sugerate de tema solstitiului de iarna, care ne-a deschis o cale noua, tuturor, la inceput de an astrologic si de mare ciclu cosmic.

Este important sa ne raportam la o motivatie spirituala in tot ceea ce alegem si, mai ales pentru dorinta de libertate si de actiune, care s-a accentuat deja foarte mult, dupa cum probabil ca simtim fiecare dintre noi. Este posibil sa depasim situatii care sa ne determine sa reevaluam aspectele financiare si/sau juridice din viata noastra.

Cumva, ne desprindem de anumite lucruri pe care le consideram importante si de care, vom intelege la un moment dat, ca nu mai avem nevoie, acum. Sau ne separam din anumite relatii, sau de anumiti oameni alaturi de care nu mai avem nimic de construit, acum.

Aceasta idee de desprindere (rupere) se poate manifesta si in rutina cotidiana, in ordinea stabilita, prin schimbari surprinzatoare, ce pot genera cel putin agitatie, iar in unii dintre noi chiar revolta, explozie emotional-afectiva.

Intr-o astfel de situatie, personalitatea noastra ar fi potrivit sa se adapteze rapid, din mers, la cursul evenimentelor, indiferent ca este vorba de o problema personala sau de grup.

Mesajul intuitiv curge si ne arata prin potrivirea lucrurilor sensul experientei de viata. Cursul evenimentelor din propria realitate ne surprinde si ne provoaca sa acceptam o alta viziune asupra drumului ales, asupra planurilor noastre, in care suntem implicati si pe care ne straduim sa le materializam.

Ajutorul astral ne ofera rezistenta in fata pericolelor, a greutatilor, precum si o maxim claritate a intentiei. De ceva timp suntem ajutati sa ne clarificam interior, sa vedem limpede si sa recunoastem motivatia cu care sustinem efortul depus pentru atingerea scopului stabilit.

Este important sa nu ne luptam cu nepotrivirile, pentru ca astfel irosim efortul. Tot ce se intampla in jurul nostru ne cere schimbarea – de atitudine, de gandire, de manifestare, reusind astfel sa derulam un proces de perfectionare la nivel individual.

Vineri pe 28 decembrie, se formeaza faza de Luna Plina in semnul Racului, la ora 12.21. aceasta influenta energetica ne orienteaza atentia si efortul catre mica si marea familie, solicitandu-ne prin experientele de viata derulate acum, o atitudine mai responsabila, in primul rand fata de membrii colectivitatii.

Luna Plina ne poarta catre un efort maxim de transformare, personala, la nivel individual, cu efect major in planul colectiv.

Pana la finalul anului, depasim un test de maturitate printr-o limitare a personalitatii, prin eliminarea atitudinilor ce dauneaza evolutiei. Prin acceptarea si intelegerea simbolismului experientelor se poate dobandi profunzime in gandire si manifestare, se poate depasi o faza de calire fizica si psihica.

Confuntarea poate fi vitala si poate fi doar in interiorul nostru, ajutandu-ne sa realizam o revolutie personala, printr-un eveniment care este, acum, necesar pentru a evolua. Traim un timp al schimbarilor profunde si pe termen lung, cu privire la organizarea si functionarea societatii.

La nivel individual, confruntarea si schimbarea de pot derula in sectorul de viata tranzitat de Luna Plina pe harta natala a fiecaruia dintre noi – gradul 7 Rac.

Sarbatori luminoase, care sa va ajute sa va bucurati de voi si de viata voastra!

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania