Harlem Globetrotters din nou in Romania

Harlem Globetrotters din nou in Romania

 

Dupa spectacolele cu casa inchisa din 2007 si 2008, Harlem Globetrotters vor face din nou o demonstratie de maiestrie in pur stil american intr-un show cu totul nou, pe 25 martie la Sala Sporturilor din Cluj si pe 26 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cunoscuti si drept “magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters se pricep de minune sa tina publicul in priza cu doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncari la cos nemaivazute si celebrele slam-dunk-uri care te lasa cu gura cascata.

Membrii echipei sustin insa ca cel mai bine se pricep sa aduca familiile impreuna la spectacolul lor si sa le ofere clipe pe care nu le vor uita ani de-a lungul.

In cei aproape 85 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe 6 continente, in fata a mai mult de 130 de milioane de fani.

Spectacolul de la Bucuresti va incepe la orele 19, accesul in Sala Polivalenta fiind permis incepand cu orele 18. Biletele costa intre 50 si 150 de lei, iar copiii sub 6 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit.

Biletele vor putea fi cumparate din magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro , www.bilete.ro, www.blt.ro.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri